playbuzz.comCuadratura Lunii cu Mercur favorizează idealismul și deciziile pripite. Este posibil să apară neînțelegeri și confuzii. Ar fi bine să vă amintiți de zicala "măsoară de cinci ori și taie o dată".
Berbec (21.03-20.04)
Trebuie să te întorci într-un loc în care ai mai fost și să faci lucrurile într-un mod diferit pentru a pune capăt unei situații stresante. Drumul spre lucrurile neterminate din trecut nu este lin, ba din contră plin de piedici și chiar frustrări pe alocuri, așa că nu este de mirare că la sfârșitul zilei ești epuizat.
Taur (21.04-20.05)
Nu găsești o soluție potrivită la problemele tale și de aici toată agitația. Nimic nu te face să te simți mai nesigur decât lipsa rezultatelor concrete, atunci când vine vorba despre muncă. Parcă nu faci nimic să dai înainte ori cel puțin admirația aia pe care o aștepți nu vine acum când ai nevoie.
Gemeni (21.05-21.06)
Dragostea este un teritoriu destul de incert pentru tine pentru că vrei sau nu toți potențialii parteneri dispar ca prin farmec. Îți faci tot felul de gânduri negre și reușești să te indispui pentru tot restul zilei, ceea ce nu este un semn bun având în vedere câte ai de făcut, cel puțin la muncă.
Rac (22.06-22.07)
Îi dai dreptate unui coleg de muncă în legătură cu o problemă apărută și brusc devii oaia neagră a biroului. Nu te deranjează această postură atât timp cât știi că ai dreptate. Pentru prima oară nici nu te interesează să ți se dea dreptate, ci ești mulțumit cu tine însuți deși atragi antipatii.
Leu (23.07-23.08)
Banii nu trag la tine absolut deloc și acest lucru te îngrijorează. Faci tot ce poți și nu vezi nicio creștere importantă a bugetului. Deja începi a-i spiona pe cei din jur sperând să furi ceva secrete importante și să aplici rețeta și pentru tine, fără să știi că soluțiile la problemă doar tu le ai.
Fecioară (24.08-23.09)
Oricât de mult ai pune presiune pe familie, nimeni nu pare interesat să îți asculte temerile. Toți au impresia că îți faci tot felul de griji nejustificate și orice ai spune le trece pe lângă urechi. Maturitatea se lasă așteptată, așa că vei termina ziua supărat pe toată lumea și dezamăgit de toate.
Balanţă (24.09-23.10)
Știi foarte bine ce înseamnă prima impresie de aceea astăzi te vei strădui să faci una cât mai bună. Fie că este vorba despre un interviu la care participi sau la o ședință la care sunt prezenți oameni importanți, tu vrei să ieși în evidență cu orice preț gândindu-te la beneficiile pe care le poate avea acest lucru.
Scorpion (24.10-22.11)
Toți prietenii te știu pus pe glume, ba chiar cel responsabil cu starea de bine în grup și astăzi văd o persoană extrem de abătută și îngândurată care nu este receptivă absolut deloc. Mulți sunt îngrijorați cu atât mai mult cu cât refuzi să vorbești despre ceea ce te preocupă în mod vizibil.
Săgetător (23.11-21.12)
Cineva din familie dă de necaz și tu te gândești că mai bine l-ai lăsa să își rezolve singur problemele pentru ca pe viitor să evite situațiile de acest gen. O discuție cu familia despre relația ta te dă complet peste cap pentru că unii membrii îți seamănă îndoială în minte și inimă.
Capricorn (22.12-20.01)
Faptul că ești plin de compasiune nu îți aduce prea multe beneficii. Observi și tu că ajungi că faci sarcinile colegilor sau să rezolvi problemele prietenilor, însă inima nu te lasă să spui nu. Astăzi ești solicitat în extrem de multe sarcini la muncă, așa că nu ai timp să te plângi că ceilalți profită de tine.
Vărsător (21.01-20.02)
Apar tot felul de probleme legată de o plată pe care trebuie să o faci rapid. Nu te descurci foarte bine, ba din contră ești mai mult decât iritat și toate întrebările celor din jur te obosesc și mai mult. Cu siguranță nu este o zi bună pentru discuții, așa că cel mai bine ar fi să eviți subiectele serioase cu familia.
Peşti (21.02-20.03)
Forțat de împrejurări trebuie să lucrezi alături de o persoană pe care nu o suporți, iar comportamentul tău este foarte ostil. Cei din jur nu îți înțeleg motivele, dar tu știi foarte bine care este motivul acestui comportament: o șicană mai veche pe care respectiva persoană ți-a făcut-o, moment peste care nu poți trece.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE