Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să se bazeze pe prieteni. Te vor da peste cap

Septembrie va fi luna în care te descotorosești de balastul din mai multe domenii. Amoros, financiar, profesional. Venus și Mercur își vor opri retrogradările în curând. Deci am putea spune că avem drum liber de la astre. Depinde doar de noi cum vom putea folosi această energie. Știți cum este. Universul ne dă, dar nu ne bagă și în traistă.

BERBEC

Odihneşte-te cât mai mult, în acest weekend! Ai nevoie de linişte, relaxare, muzică, de o plimbare în natură.

TAUR

Zilele acestea, vei simţi aşa că eşti pe o margine, ai un ultimatum şi s-ar putea să simţi aşa o zăpăceală destul de serioasă. Vei dori să te vezi cu tot felul de oameni, ca să nu stai în acea văpaie puternică interioară şi pe care nu ştii cum să o gestionezi.

GEMENI

Vă propuneţi să vă ţineţi de un plan. Nu vei putea. Îi zăpăciţi şi pe ceilalţi, şi pe voi şi, uite aşa, veţi avea o oboseală mintală.

RAC

Aţi primit câteva lecţii, aţi avut câteva revelaţii şi este cazul să începeţi să vă concentraţi precum un adult, să vă daţi seama ce din voi reacţionează ca un copil şi ce din voi reacţionează ca un adult.

LEU

Nu vă bazaţi foarte mult pe prieteni pentru că li se strică şi lor planurilor şi, dacă depindeţi prea mult de ei, vi se strică şi vouă. Să aveţi tot timpul o soluţie de rezervă!

FECIOARĂ

Nu lăsaţi pe luni ce puteţi face astăzi, la locul de muncă. Nu îi confundați pe oamenii de la serviciu cu părinţii, cu fraţii, cu surorile.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE