realitatea.roSextilul Luna-Venus favorizează relațiile sociale și sentimentale. Vă puteți aștepta la o zi calmă, cu respect reciproc și fără conflicte. Relațiile de prietenie sau de parteneriat pe care le legați astăzi au șanse să fie serioase și durabile.
Berbec (21.03-20.04)
Revii cu picioarele pe pământ după ce o perioadă ai fost cât se poate de aerian. Parcă nu înțelegeai nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău și nici nu prea te interesa în mod deosebit. Devii activ și gata să ajuți pe oricine îți iese în cale pentru că vrei să te bucuri de titulatura de supererou.
Taur (21.04-20.05)
Are loc un declic pe plan financiar și se ivesc chiar șansele unei noi colaborări. Bucură-te de aceste momente de grație pentru că nu știi când te vei mai întâlni cu ele. Pe plan familial se anunță un eveniment deosebit care îți umple sufletul de bucurie. Este momentul să te implici activ în organizarea petrecerii.
Gemeni (21.05-21.06)
Săptămâna trecută ai făcut niște promisiuni mărețe, iar programul tău este astăzi foarte încărcat de aceea poate ar fi fost bine să nu le fi dat speranțe false unor persoane. Dacă nu te vei ține de cuvânt încrederea pe care alții o au în tine se va duce pe apa sâmbetei și cu greu vei reuși să o recuperezi.
Rac (22.06-22.07)
Ai avut momente când trăiai doar pentru job, dar acele zile sunt apuse. Desigur că nu vei găsi foarte multă înțelegere, însă măcar ți-ai făcut cunoscută poziția. Persoana iubită are ceva bănuieli legate de comportamentul tău distant din ultima perioadă și te spionează mai ales când stai pe internet.
Leu (23.07-23.08)
Încrederea ta în alții este tot mai puțină și de aici modul cu totul suspicios în care tratezi un posibil partener de relație. Parcă vrei să descoperi lucruri neplăcute despre el pentru a-ți confirma temerile pe care le-ai avut. Un astfel de comportament nu este absolut deloc productiv, ci aduce doar tensiune în relație.
Fecioară (24.08-23.09)
Nu suporți ideea de a fi comandat de alții, de aceea faci totul exact pe dos. Nu îți pasă prea mult de consecințe astăzi și de aceea faci exact ceea ce vrei și când vrei. La locul de muncă rebeliunea este cu greu acceptată, așa că s-ar putea să ai parte de o serie de sancțiuni serioase.
Balanţă (24.09-23.10)
Intențiile tale bune prind contur astăzi, așa că așteaptă-te la multe laude din partea prietenilor și familiei. Afli o veste bună cu privire la locul de muncă, poate fi vorba despre un nou job sau o avansare la cel pe care îl ai ceva. Oricum ar fi acest eveniment merită sărbătorit și nu vei pierde timpul.
Scorpion (24.10-22.11)
Nu ești foarte conectat la ce se întâmplă la muncă de aceea nu observi butoiul de pulbere pe care stai. Așadar te poți aștepta ca la locul de muncă să crească tensiunea pentru că fiecare coleg de-al tău are impresia că ideile lui sunt cele mai bune și nu ascultă nimic din ceea ce au alții de spus.
Săgetător (23.11-21.12)
Criticile te rănesc în mod deosebit acum când sensibilitatea ta este alarmant de crescută. În loc să te simți lezat personal de vorbele pe care le-ai auzit, încearcă să vezi dacă nu cumva ai greșit și tu pe undeva. Comunicarea este un capitol deficitar zilele acestea, deci ai mare grijă cum pui problemele.
Capricorn (22.12-20.01)
Îți risipești energia cu tot felul de lucruri prea puțin importante și le pierzi din vedere pe cele cu adevărat de valoare. Vei fi dezamăgit seara când îți vei da seama că ai pierdut atât de mult timp cu lucruri inutile. Se anunță ceva discuții interesante cu o persoană pe care abia ai ocazia să o cunoști.
Vărsător (21.01-20.02)
Pari dispus a face orice compromis astăzi pentru a ajunge unde îți dorești pe plan profesional. La un moment dat te gândești că banul înseamnă putere și de aceea merită să faci eforturi pentru a face rost de ei. Partenerul de viață este uimit de noua ta atitudine, dar nu ți se va pune în cale.
Peşti (21.02-20.03)
Din prea mult orgoliu nu ai cerut ajutorul familiei pentru a ieși din încurcătura în care ai intrat, toți avem limite și nevoie de ceilalți într-un grad mai mare sau mai mic. În plus, cei dragi sunt gata să te ajute și știu foarte bine care sunt avantajele lucrului în echipă. Vei vedea că rezultatele pe care le obții sunt mai mult decât mulțumitoare.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE