Banii publici sunt utilizaţi de Instituţia Publică Naţională a Audivizualului Compania ”Teleradio Moldova” pentru odihna angajaţilor. Despre acest lucru a comunicat luni, 20 iulie, în cadrul unei conferinţe de presă candidatul electoral al Partidului Liberal, Ion Apostol.
Apostol a precizat că vineri, 17 iulie, în jurul orei 14.30, în satul Mereşeni, raionul Hânceşti, membrii PL organizau o întâlnire electorală. “Pe malul lacului din această localitate, cunoscută şi prin zona de agrement din apropiere, noi am văzut o maşină cu însemnele TRM, iar angajaţii acestei companii se odihneau pe malul lacului”, şi-a argumentat acesta acuzaţiile.
”De fapt, aceeaşi maşină, poate fi văzută şi azi la poarta Partidului Liberal, a adus jurnaliştii la conferinţă”, a mai spus Apostol. Întrebat de jurnaliştii de la Moldova 1 ce probe are pentru a demonstra acest lucru, Apostol le-a prezentat fotografia făcută la faţa locului.
Solicitat de Politik, responsabilul cu presa al companiei “Telereadio-Moldova”, Dumitru Ţurcanu, a refuzat să comenteze acest caz pe motiv că nu este la curent cu acest fapt şi nu deţine probe pentru a se da cu părerea. “Când voi vedea probe concrete şi voi investiga cazul atunci mă voi putea pronunţa cazului”, a declarat Ţurcanu.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE