Un tânăr de 18 ani a fost la un pas de a fi jefuit luni, 27 iulie, în jurul orei 19.30, pe strada Albișoara din sectorul Centru al capitalei. Victima a fost atacată de un individ în timp ce vorbea la telefon, comunică Politik.md.
Suspectul a încercat să-i sustragă telefonul, dar ghinion. În momentul în care victima a încercat să opună rezistență, un echipaj de patrulare, aflat în misiune de serviciu, s-a apropriat de ei. Suspectul, văzând polițiștii de patrulare, a îmbrâncit victima, a aruncat telefonul jos, după care a fugit. 
Imediat polițiștii au intervenit și la scurt timp suspectul a fost reținut. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr, de 22 de ani, originar din raionul Orhei. 
Atât victima cât și suspectul au fost escortați la Inspectoratul de poliție Râșcani pentru documentarea cazului conform legislației în vigoare. 
În acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar suspectul riscă amendă în mărime de până la 10 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de la 2 la 5 ani.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE