1. Ce fel de femei simpatizaţi?
Nu există un fel anume, poate fi o femeie mai înaltă sau poate mai joasă, blondă ori brunetă nu există pentru mine un standard în această privinţă. Totul începe de la o interacțiune, fie de la comunicarea verbală, fie de la comunicarea nonverbală, o scânteie care apare și în acel moment nu mai contează nici un fel de standard. În toate cazurile prefer ca femeia să fie îngrijită.
2. Care a fost cel mai original cadou pe care l-ați oferit iubitei?
Am oferit must preparat în mijlocul iernii, la ziua de naștere a iubitei, pentru că știam că îi place foarte mult astfel de băutură. Aceasta a fost prin anii 2000, atunci când strugurii se găseau foarte greu prin supermarket-uri, dar mi-am dorit să fiu original și mi-a reușit, pentru că ea s-a bucurat foarte tare.   
3. Cu ce ați înlocui dragostea în viața dvs?
Eu cred că dragostea nu poate fi înlocuită.
4. În momentul în care vedeți o femeie frumoasă, care sunt primele trei calificative care vă vin în minte?
În momentul în care văd o femeie frumoasă vreau să cred că este modestă, bună la suflet, sociabilă. Am ales aceste trei calificative, pentru că, din momentul în care reușim să ne cunoaștem mai bine, cred, că acestea sunt cele mai importante care ne-ar permite să comunicăm mai ușor. Totuși, prima impresie contează foarte mult.
5. Ați întâlnit idealul de femeie?
Nu am pus vreodată problema să construiesc un ideal de femeie, respectiv nici nu știu cum arată un ideal de femeie. De fapt, nici nu am și nu cred că o să am vreodată. Nu cred că e bine să ai construit în minte un ideal de femeie, pentru că asta ar însemna la un moment dat să limitezi posibilitatea de a descoperi calități noi, iar posibilitatea femeii de a lucra asupra sa și de a deveni din ce în ce mai bună.
6. Cititoarele noastre sunt foarte curioase să afle dacă sunteți îndrăgostit?
Da. Sunt îndrăgostit.
7. Prin ce calități vă exprimați romantismul (dacă sunteți o fire romantică)?
Da sunt o fire romantică și asta se explică prin acțiunile neașteptate, prin lucrurile care reies din tiparul obișnuit. De exemplu, dacă e noaptea târziu și ne pornim spre casă, eu pot veni cu inițiativa de a merge în cu totul altă direcție, cum ar fi malul râului Nistru, pe un vârf de deal, sau undeva, unde este un loc pitoresc.
8. Care sunt calitățile care vă atrag la o femeie?
Apreciez cel mai mult răbdarea, grija, intuiția, feminitatea, inteligența, dar, desigur și un caracter puternic. Aceste calități în timp sau evidențiat ca fiind cele mai atrăgătoare pentru mine la o femeie.
9. Cum credeți care este viitorul unui cuplu tânăr în condițiile actuale din R. Moldova?
Nu este ușor pentru un cuplu tânăr să-și construiască un viitor. Tinerii trebuie să-și găsească un post de muncă și cu atât mai mult un serviciu bine plătit. Însă, în condițiile actuale, ei trebuie să fie foarte puternici și să treacă împreună peste toate greutățile.  
10. În politică este loc și de dragoste?
Desigur, fiecare își dorește o persoană iubită cu care să-și împartă grijile și bucuriile.
11. Ce femeie din Moldova apreciați în mod deosebit. De ce?
O apreciez mult pe Anastasia Lazariuc, pentru ceea ce face ea, pentru artistismul ei. De asemenea, o apreciez foarte mult pe Corina Fusu pentru că este mamă a trei copiii, pentru că mereu a avut un regim destul de dur de lucru, dar a reușit, este o învingătoare.
12. Care sunt temele abordate în discuția cu o femeie?
Toate temele posibile, niciodată nu exită o selecție pentru că în primul rând în relația cu o femeie trebuie să știi să fii o persoană deschisă și la fel să procedeze și persoana de lângă tine. În acest caz, cred că nu pot apărea bariere de comunicare.
13. Care sunt cele două calități, una pozitivă și una negativă care vă reprezintă?
Sunt o fire încăpățânată și o calific drept o calitate negativă, dar se completează prin cea pozitivă pentru că sunt un prevăzător și asta mă ajută foarte mult în diferite situații.

click pe foto (fotocronica de la Politik cu Dorin Chirtoacă)

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE