Inspectoratul de Poliție Căușeni gestionează o anchetă penală, după ce două persoane au fost găsite moarte într-o mașină îngropată în zăpadă la Coșcalia.

„La 27 noiembrie 2023, Inspectoratul de Poliție Căușeni a fost sesizat telefonic cu privire la descoperirea a două cadavre într-un automobil blocat în zăpadă la intrarea în satul Coșcalia, raionul Căușeni. Pe faptul dat, organul de urmărire penală urmează să verifice cauza decesului  precum și acțiunile sau inacțiunile persoanelor responsabile de gestionarea situației cauzate de condițiile meteorologice”, a declarat Violina Moraru, consultant al Procurorului, responsabilă de comunicare cu mass-media, notează unimedia.md

„Procesul penal se află în gestiunea IP Căușeni”, a mai precizat Moraru.

Potrivit informațiilor, victimele au telefonat de mai multe ori 112, dar nimeni nu i-a salvat. Potrivit comunicatoarelor de la IGP, IP Căușeni ar fi primit un singur apel de la 112 privind mașina blocată la Coșcalia - cel din dimineața tragediei, în care s-au descoperit cele două cadavre.

Presa locală a publicat mai multe imagini de la Coșcalia, acolo unde două persoane au decedat într-o mașină blocată în zăpadă în apropiere de localitatea Coșcalia, raionul Căușeni.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE