president.gospmr.ruLiderul de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk, și șefa departamentului de externe al regiunii, Nina Ștanski, și-au anunțat oficial căsătoria, anunță Politik.md.  
După ce Șevciuk a făcut publică această informație în cadrul unei conferințe de presă, și Nina Ștanski a anunțat acest lucru pe pagina sa oficială de facebook. „În curând eu voi transmite toate obligațiile din cadrul Ministerului de Externe succesorului meu, iar eu mă voi dedica pregătirilor pentru evenimentul important și fericit din viața mea.
Desigur îmi va fi dor de echipă, pe care o consider aproape ca pe familia mea, pentru că am petrecut mai mult timp la serviciu decât în familie. Sunt mândră că am condus un asemenea colectiv de oameni energici, puternici și devotați țării lor, oameni profesioniști, pe care poate conta țara”, a scris Nina Ștanski în mesajul său de adio.
Asta deoarece șefa de externe de la Tiraspol va pleca din funcție și va deveni „prima doamnă a regiunii”. În același timp, însă, nu se cunoaște cine îi va lua locul în fruntea departamentului de externe.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE