Horoscop Berbec – 3 august 2022: Noutatea zilei este că te vei întoarce, mult mai ușor, la diplomație și la exprimarea elegantă, iar această atitudine te va ajuta să nu încurajezi conflictele deja apărute, în special pe cele din cuplu sau din familie.

Horoscop Taur – 3 august 2022: Este un moment bun pentru a observa tensiunile din mediul de la serviciu și de a pregăti o strategie pentru a le calma, atât cât te pricepi. Va conta orice gest frumos sau cuvintele alese cu grijă, la momentul potrivit. 

Horoscop Gemeni – 3 august 2022: Chiar dacă mai apar contradicții, sunt în limite normale, mai apropiate de cele pe care le poți suporta și gestiona. Cele mai multe vizează relațiile cu cei dragi, dar tot acolo există și mai multă deschidere, de ambele părți. 

Horoscop Rac – 3 august 2022: Ai parte de o zi care îți permite să respiri mai ușor, să te refaci și să-ți stabilești prioritățile pentru perioada următoare. Situația va deveni mai clară și mai ușor de evaluat, începând de mâine. 

Horoscop Leu – 3 august 2022: Este important să dai dovadă de același respect, față de alții, ca și față de propria persoană. Cu o astfel de atitudine, vei înțelege mai ușor interesele celorlalți și nu vei mai ajung să le ignori.

Horoscop Fecioară – 3 august 2022: Tendințele zilei sunt, în mare parte, constructive, dar pentru a obține și rezultate pe măsură, e nevoie de o putere de concentrare de care trebuie să faci rost, printr-un efort de voință.

Horoscop Balanță – 3 august 2022: De la tine vor porni și provocările și momentele de pace, așa că ar fi bine să te pregătești sufletește pentru acest rol și să-l onorezi cât poți tu de bine. Deși implică o mare răspundere, s-ar putea să-ți placă. 

Horoscop Scorpion – 3 august 2022: Sunt deosebit de încurcate ițele din planurile tale legate de relația de cuplu sau o altă relație de parteneriat. Situația se poate complica și mai mult, dacă nu vei găsi curajul necesar pentru a-ți exprima dorințele și aspirațiile nerostite. 

Horoscop Săgetător – 3 august 2022: Ai parte de o zi agreabilă, chiar dacă în anumite momente dinamismul pe care-l vor genera unii dintre apropiați te poate stresa cam mult. Este suficient să îți menții propriul ritm și propria abordare, în orice situație.

Horoscop Capricorn – 3 august 2022: Ar fi de dorit să fii tu cel rezonabil, în special în familie, și să lași pentru altădată așteptările exagerate legate de felul în care ar trebui să acționeze sau să reacționeze cei din jur. 

Horoscop Vărsător – 3 august 2022: Situația legată de familie, locuință, locul și mediul tău intim, e prea complicată pentru a spera că se poate rezolva simplu și rapid. O abordare inteligentă ar fi necesară, în etape și cu multă răbdare. 

Horoscop Pești – 3 august 2022: Anturajul apropiat este în plină fierbere și te vor atinge și pe tine unii dintre stropi, în funcție de cât de aproape vei fi de ei. Te poți feri, dacă vei accepta să te detașezi ca să poți vedea lucrurile și în alt fel.

Sursa: Libertatea

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE