Vibrația zilei este 5 și o să avem curaj să facem lucruri de care temeam.

Horoscop 23 iulie 2022 – LEU

Vă puteți duce la munte, la mare, la distracție, ca să mai uitați de stres și alte frustrări, să luați o porție generoasă de bună dispozitie, pentru a putea funcționa la capacitate maximă.

Poate vă înscrieți la un concurs, o fi un meci, ori poate un spectacol, un concert și o să vă încărcați frumos, sufletește.

O energie debordantă și lucrurile bune vin spre voi. O să câștigați un plus de faima și mai mulți bani.

Horoscop 23 iulie 2022 – FECIOARA

O să plecați cu ce o să vă fie la îndemână tren, automobil, microbuz spre rudele sau prietenii care vă așteaptă la o serbare, fie ea nuntă sau zi de naștere.

E posibil să vă dați întâlnire cu cineva care vine de departe și să aflați noutăți care să vă dea idei de afaceri.

Se pare că o să aveți acea disponibilitate sufletească să le fiți alături unor oameni și o să aveți parte de surprize plăcute.

Horoscop 23 iulie 2022 – BALANȚĂ

Comunicarea cu șefii, cu colegii, cu anturajul ar putea fi mai bună, la asta e de lucrat și poate vă mai întâlniți și în timpul liber, la un branch.

O să cheltuiți niste bani că să le oferiți alor voștri câteva ore de relaxare pe afară pe undeva, dar se poate să rămâneți și mâine.

O să vă deplasați, cu ușurință, dacă vă invită cineva drag la o întălnire deși erați în cealaltă parte a orașului.

Horoscop 23 iulie 2022 – SCORPION

E cineva care vrea să vă întâlniți și să încercați o acomodare în vederea unei relații și să profitați de faptul că vă aflați pe un teren neutru.

O să vă aflați față în față cu acel cineva care speră să aveți o relație serioasa, dar are și să vă reproșeze niște aspecte.

Apare cineva care o să vă îndrăgească pe loc și o să vă lasați vrăjiți de farmecul acestei persoane.

Horoscop 23 iulie 2022 – SĂGETĂTOR

Vă caută multă lume și în măsura timpului disponibil o să treceți pe la fiecare sau vă dați întâlnire cu grupul la o terasă, ori la malul marii ori pe vârful muntelui.

Vine cineva după o lungă absență și aveți ocazia să luați măsura sentimentelor să vedeți ce simțiți cu adevărat.

O să vă întrețineți frumos cu niște prieteni care vin de la drum și poate puneți la cale o vacanță împreună cât de curând.

Horoscop 23 iulie 2022 – CAPRICORN

În continuare planează o undă de gelozie deasupra relației voastre și poate faceți ceva să vă consolidați încrederea în partenerul de cuplu. Și reciproca e valabilă.

O puteți porni la drum și să vă bucurați de peisaje, de oameni pe care-i știți sau pe care acum o să-i cunoașteți și va fi revigorant.

O să fiți înconjurați cu căldură și cu atenție din partea celor care contează pentru voi și o să dați și voi dovezi de generozitate.

Horoscop 23 iulie 2022 – VĂRSĂTOR

Sunt aspecte importante de luat în discuție la o cafea, poate luați prânzul împreună cu niste posibili parteneri de afaceri și puneți pe hârtie ce-și dorește fiecare.

O să vă duceți la un eveniment festiv, dacă nu cumva or să fie programate două în aceeași zi, dar o să le bifați pe amândouă.

Vi se propune o contribuție cu idei, cu strategii ca să puneți în funcțiune un proiect, poate organizați un eveniment

Horoscop 23 iulie 2022 – PEȘTI

E posibil să întâlniți pe cineva care vi s-ar potrivi ca fel de-a fi, dar e de sperat să aibă lămurite toate problemele cu fostul, fosta cu care-a fost în relație.

Poate vă dați întâlnire cu grupul de prieteni să puneți la cale o excursie de toată frumusețea.

O reușită în planul comunicării. Vă strângeți toți prietenii care aveți același chef de petrecere, de practicat un sport și o să vă sincronizați perfect.

Horoscop 23 iulie 2022 – BERBEC

O să vă întoarceți buzunarul pe dos ca să vedeți dacă vă ajung banii pentru o escapadă turistică pe litoral sau e mai bine să rămâneți pe lângă casă și ieșiți la o terasă cu prietenii.

Se poate să vi se propună un business, așa, mai în glumă, mai în serios și să constatați că agreați ideea.

O să cheltuiți niște bani în plus ca să le împliniți dorințele alor voștri și o să le faceți cât mai multe surprize.

Horoscop 23 iulie 2022 – TAUR

O vizită neanunțată, dar care va face toți banii! Vine cineva care poate deveni omul care să vă completeze cel mai frumos și să reușiți să rămâneți împreună.

E posibil să primiti ceva în dar și să fie și pe gustul vostru, semn că e cineva care vă iubește, vă apreciază.

E cineva căruia i-a fost tare dor de voi și vine, vă scoate la plimbare și vă face și promisiuni de care se va tine!

Horoscop 23 iulie 2022 – GEMENI

Vi se propune o ieșire într-un parc de distracții, spre bucuria copiilor, și nu veți spune nu, pentru că le-ați promid și ei chiar merită să-i răsfățați un pic.

O să aveți chef de cât mai multe plimbări, vizite, activități deconectante și o să vă eliberați de tensiunile negative.

O să dați zor să vă achitați de toate obligațiile casei înainte de a porni spre o destinație de vacanță în doi.

Horoscop 23 iulie 2022 – RAC

O reușită, vi se recunosc niște merite, o să primiți aplauze la scena deschisă pentru ce ați muncit până acum și părea că nimeni nu are ochi pentru voi.

O să vă acordați un plus de atenție, vă mai luați lucruri noi în garderoba vă duceți la tuns, la masaj, la sala de sport.

Aveți pe dinăuntru o stare de sărbătoare și o să ajungeți și pe la petreceri la care prietenii și rudele vă tot cheamă.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE