Deputata Partidului Politic ”ȘOR”, Marina Tauber, care în aceste momente încă se află în arest preventiv în izolatorul CNA, a transmis o scrisoare prin intermediul avocaților săi. Aceasta le mulțumește colegilor de partid pentru susținere, totodată o avertizează pe președinta Republicii Moldova și pe președintele Parlamentului, Igor Grosu ”că sfârșitul lor este aproape”.

Aceasta a acuzat din nou guvernarea de presiune asupra opoziției care, spune ea, nu va face decât să întârească echipa „ȘOR”.

„PAS este în agonie. Presiunile, perchezițiile și reținerile despre care a vorbit președintele Ilan Șor s-au adeverit. Cu toate acestea, cele întâmplate ieri nu ne face decât să ne întărească. Ceea ce nu ne omoară, ne face mai puternici”, a transmis Tauber.

„Istoria arată că sfârșitul vostru este aproape. Sunteți niște ocupanți și trădători de Patrie. Vă asigur că echipa lui Ilan Șor va salva țara de voi, care ați distrus-o. Chiar dacă am fost reținută, nu vom respecta condițiile voastre. Nu avem nevoie să facem nicio înțelegere cu voi. Tot ce ne dorim acum este ca Republica Moldova să scape de voi și vă asigur că victoria va fi de partea noastră”, a spus ea.

Tauber a făcut un apel la misiunile diplomatice acreditate în Republica Moldova, precum și la organizațiile internaționale, să fie atente la ceea ce se întâmplă în țara noastră, să examineze cu atenție dosarul său și al Partidului „ȘOR”, „care demonstrează că opoziția este presată”.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE