arcofconsciousness.comLuna Plina nu poate să predispună decât la agitație. Riscul de accidente și scandaluri este în creștere. Nu uitați că omul își stăpânește propriul destin. Dacă gândiți pozitiv și cunoașteți predispozițiile astrale, puteți să evitați efectele negative ale oricărei conjuncturi și să întoarceți totul în favoarea dumneavoastră.
Berbec (21.03-20.04)
Vă recomandăm să fiți foarte prudent în tot ce faceți și în discuțiile cu prietenii. Aveți tendința să fiți impulsiv. După-amiază, o rudă apropiată s-ar putea să vă dea o importanță sumă de bani.
Taur (21.04-20.05)
Se pare că nu sunteți într-o formă prea bună. Nu vă asumați noi responsabilități, pentru că riscați să vă irosiți energia! Sunteți predispus la stări depresive și accidente vasculare. Păstrați-vă calmul! Ar fi bine să ascultați sugestiile unui membru al familiei.
Gemeni (21.05-21.06)
Se anunță o zi tensionată. Nu este exclus să aveți divergente cu partenerul de viață, pornind de la o investiție importantă. Stăpâniți-vă impulsivitatea!
Rac (22.06-22.07)
Dimineața sunteți tentat să vă ocupați de mai multe probleme în același timp. Din cauza nerăbdării, riscați să vă enervați și să nu mai aveți nici un spor. Vă sfătuim să vă ocupați mai mult de activitățile casnice, ca să evitați un scandal. După-amiază și seara, vă simțiți bine împreună cu prietenii apropiați.
Leu (23.07-23.08)
Sunteți indispus pentru că nu reușiți să terminați la timp ceea ce v-ați planificat. Starea de nervozitate vă poate pune într-o situație neplăcută față de prieteni și de persoana iubită. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să vă concentrați asupra problemelor care nu suferă amânare. Ascultați-vă intuiția și evitați speculațiile!
Fecioară (24.08-23.09)
Sunteți decis să faceți ceva folositor în casă, dar, dacă nu aveți un plan de acțiune bine definit, ar fi mai bine să amânați. Vă sfătuim să vă consultați cu partenerul de viață, mai ales dacă aveți invitați. Spre seară s-ar putea să aveți mici probleme de sănătate, dar sunt trecătoare. Nu neglijați odihna!
Balanţă (24.09-23.10)
Este posibil să aveți un sentiment de nemulțumire și o tendință accentuată de a vă contrazice cu oricine. Nu riscați glume îndrăznețe pe seama celor din jur! Vă sfătuim să acordați mai multă atenție familiei și partenerului de viață. După-amiază aveți ocazia să rezolvați o problemă financiară.
Scorpion (24.10-22.11)
Traversați o perioadă mai dificilă, în care vă preocupă mult situația financiară. Reușiți, totuși, să vă păstrați optimismul. Răbdarea vă este răsplătită în cursul după-amiezii, când primiți o sumă de bani la care nu vă așteptați. Vă sfătuim să dați dovadă de prudență, pentru că sunteți predispus la accidente.
Săgetător (23.11-21.12)
Sunteți optimist și aveți șanse de reușită pe toate planurile. Relațiile cu colaboratorii decurg foarte bine. Reușiți să faceți rost de bani pentru a rezolva o problemă a partenerului de viață. Vă recomandăm să nu vă pierdeți răbdarea și să vă abțineți de la speculații.
Capricorn (22.12-20.01)
Dimineața, sunteți stresat de o problemă de afaceri. Va trebui să alergați în stâga și-n dreapta ca să o rezolvați, dar eforturile vă vor fi răsplătite. Nu neglijați relațiile sentimentale! Vă sfătuim să vă odihniți mai mult. Sunteți în pragul epuizării, chiar dacă nu vreți să recunoașteți.
Vărsător (21.01-20.02)
Deși nu prea vă mai rămâne timp liber, ambiția de a termina ce ați început nu poate să vă aducă decât câștiguri. Totuși, ar fi bine să vă organizați în așa fel încât să nu neglijați nici familia și nici relațiile cu cei apropiați. Dacă aveți ocazia să faceți o ieșire cu prietenii, vă recomandăm să stați pe gânduri. Trebuie să vă mai gândiți și la relaxare.
Peşti (21.02-20.03)
După o perioadă nefavorabilă pe plan social și sentimental, situația se schimbă complet. Bucurați-vă și nu vă mai puneți atâtea întrebări! Spre seară, aflați că s-ar putea să plecați într-o călătorie în interes de familie.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE