Berbec (21.03-20.04)
Activitatea profesională este afectată de puterea scăzută de concentrare. Totuși, puteți să rezolvați o situație conflictuală la locul de muncă. În relațiile cu partenerul de viață, vă sfătuim să dați dovadă de mai multă diplomație. Spre seară, s-ar putea să plecați într-o vizită la prieteni.
Taur (21.04-20.05)
Începeți ziua plini de entuziasm și vă simțiți în stare să demarați o nouă lucrare. Revine în actualitate o problemă pe care ați tratat-o cu superficialitate acum câteva zile. Puteți să vă bazați pe intuiție.
Gemeni (21.05-21.06)
Se pare că aveți dificultăți de comunicare și nu reușiți să vă faceți înțeles. Este indicat să amânați problemele care necesită putere de concentrare și răbdare. Dacă acordați mai multă atenție necesară partenerului de viață, relațiile sentimentale pot fi armonioase.
Rac (22.06-22.07)
Nu vă sfătuim să vă faceți un program strict pentru azi. Din cauza evenimentelor neașteptate, veți fi nevoit să vă schimbați programul de mai multe ori. Este posibil să faceți mai multe drumuri scurte în interes profesional și să ajungeți târziu acasă, spre nemulțumirea partenerului de viață.
Leu (23.07-23.08)
Nu vă sfătuim să vă faceți un program strict pentru azi. Din cauza evenimentelor neașteptate, veți fi nevoit să vă schimbați programul de mai multe ori. Este posibil să faceți mai multe drumuri scurte în interes profesional și să ajungeți târziu acasă, spre nemulțumirea partenerului de viață.
Fecioară (24.08-23.09)
Încă de dimineață sunteți irascibil și riscați să tensionați relațiile cu prietenii și atmosfera în familie. Ideile dumneavoastră nu prea sunt acceptate de anturaj, poate pentru că nu reușiți să le prezentați într-un mod convingător. Evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață și cu o persoană mai în vârstă din familie!
Balanţă (24.09-23.10)
În prima parte a zilei s-ar putea să fiți certat de șeful ierarhic pentru că nu ați reușit să finalizați o lucrare la termen. Se pare că nu dumneavoastră sunteți vinovat de întârziere, ci deficiențele de comunicare cu colegii de serviciu. Incercați să-i explicați șefului cu calm! Cu ajutorul unei persoane cu experiență, reușiți să rezolvați problema.
Scorpion (24.10-22.11)
Vă concentrați întreaga atenție asupra unei afaceri promițătoare și neglijați relațiile sentimentale. Partenerul de viață vă reproșează că neglijați familia. De asemenea, intenționați să vă eschivați de la o întâlnire cu prietenii, pentru a vă dedica aceleiași afaceri. Ar fi bine să vă faceți puțin timp și pentru cei apropiați.
Săgetător (23.11-21.12)
Este posibil să vă confruntați cu probleme de natură sentimentală, care vă indispun și vă cam descurajează. Nu este cazul să "depuneți armele"! După o discuție cu persoana iubită, reușiți să clarificați neințelegerile. Vă sfătuim să țineți cont de sfaturile unui prieten cu experiență, care vă ajută să rezolvați o problemă financiară.
Capricorn (22.12-20.01)
Sunteți iritat și nu reușiți să vă stăpâniți nervozitatea din cauza unei vești neplăcute pe care o primiți de la persoana iubită. Riscați să provocați dispute verbale cu cei din jur. Temperați-vă atitudinea agresivă față de prieteni și familie! În caz contrar, veți avea de pierdut.
Vărsător (21.01-20.02)
Astăzi nu sunteți prea comunicativ și este indicat să evitați întâlnirile de afaceri sau cu prietenii. Ar fi bine să nu vă angajați în activități importante, care necesită putere de concentrare și luciditate. Acordați mai multă atenție problemelor pe care le au membrii familiei!
Peşti (21.02-20.03)
Partenerul de viață nu este de acord să plecați într-o călătorie de afaceri, motivând că nu este momentul potrivit. Stabiliți-vă prioritățile și țineți cont de sfăturile unei rude apropiate! Spre seară, primiți oaspeți dragi, în compania cărora vă simțiți excelent.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE