50 cei mai buni studenți din Republica Moldova și-au primit ieri seara, 24 decembrie, Bursele de Merit 2012, anunță Politik.md.

Dintre cele 50 de diplome de burse, 10 au fost înmânate de către premierul țării, Vlad Filat, care le-a mulțumit organizatorilor pentru desfășurarea și susținerea programului "Burse de merit 2012", și i-a felicitat pe cei 50 de studenți care au obținut în acest an burse de merit. „Vă  felicit pentru această performanţă și Vă doresc multă perseverență în continuare. Să absolviți cu succes studiile și să deveniți buni profesioniști", a spus Vlad Filat.
Prim-ministrul și-a exprimat convingerea că mulți dintre tinerii prezenți în sală vor avea un rol important în viața socială, politică, economică și culturală a R. Moldova. Vlad Filat  le-a dorit studenților succese în continuare în procesul de studii şi să vă valorifice plenar potenţialul cu care sunt  înzestraţi.
La ceremonia de decernare a burselor a participat și ministra Educației, Maia Sandu, rectori ai universităților, profesori și alți invitați.
Concursul "Burse de Merit 2012" este organizat de Centrul de Informații Universitare, sub egida Consiliului Rectorilor din Republica Moldova, cu suportul financiar al BC „Moldova Agroindbank" SA şi Compania Orange Moldova.  Evenimentul are drept scop promovarea prestigiului studiilor superioare de calitate în Moldova şi stimularea interesului studenţilor pentru studii, cercetări şi activităţi extracurriculare.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE