Mai mulți lideri politici au venit astăzi, 25 decembrie, cu mesaje de felicitare pentru toți cetățenii Republicii Moldova, cu ocazia frumoaselor sărbătorilor de iarnă, anunță Politik.md.

Premierul, care este și lider al PLDM, Vlad Filat, a adresat cele mai sincere urări de sănătate și fericire. „Fie ca sărbătoarea Sfântă a Crăciunului să vă umple casa de căldură, lumină, bucurie, drgoste și liniște sufletească. Anul ce vine să fie mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații și plin de succese! Crăciun Fericit și un An Nou plin de bucurii alături de cei dragi! La Mulți Ani”, se arată în scrisoarea de felicitare a lui Vlad Filat.
Și liderul PL, Mihai Ghimpu a felicitat cetățenii cu această frumoasă ocazie. „Crăciunul este pentru noi toţi, indiferent că îl sărbătorim pe stil nou sau pe stil vechi, o sărbătoare a speranţei şi a generozităţii. Fie ca spiritul Crăciunului să ne facă pe toți mai buni, mai înțelegători, mai generoşi, şi, în acelaşi timp, să ne ajute să păstrăm speranţa schimbării în bine. Cu ocazia Sărbătorii de Crăciun, stimaţi cetăţeni ai Republicii Moldova, indiferent de ţara în care vă aflaţi, vă adresăm calde urări de bine, sănătate, pace, noroc și prosperitate.  Fie ca lumina sfântă a Crăciunului să ne aducă în suflet încredere, speranţă, puterea de a ne împlini visele şi de a face bine, iar alături de cei dragi să regăsim frumusețea tradițiilor noastre strămoşeşti. Crăciun fericit!  La mulţi ani”, scrie Mihai Ghimpu în adresare.
Cu un mesaj cu urări de bine a venit și liderul PNL, Vitalia Pavlicenco. Ea a felicitat, din partea întregului partid, toți cetățenii.  „PNL vă doreste – și în 2013 – să nu vă pierdeți speranța de Libertate, care este cea mai scumpă valoare pentru fiecare om. Libertatea, prin care oricine își poate apropia fericirea, inclusiv într-un spațiu în care este așteptată de prea multă vreme.PNL exprimă recunoștința tuturor membrilor și simpatizanților formațiunii, care au fost alături de național-liberali în acest an greu, încărcat de evenimente având caracter unionist și fiind menite să îi ajute pe românii din Basarabia să se debaraseze de trecutul antiromânesc, tributar propagandei antiromânești”, se arată în mesajul Vitaliei Pavlicenco.
Liderul PSRM, Igor Dodon a venit și el cu un mesaj de felicitare. El susține că sărbătorile de iarnă sunt pentru toţi sărbătoari ale speranţei şi a generozităţii dorindu-le tuturor multă prosperitate și fericire.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE