zastavki.comConjuncția Soarelui cu Mercur conferă mai multă perseverență și un plus de încredere în forțele proprii. Este un moment prielnic pentru a vă lua inima-n dinți și trece la treabă. Încercați să puneți în practică tot ce ați amânat până acum!
Berbec (21.03-20.04)
Energia și perseverența vă ajută să finalizați un proiect început cu mai mult timp în urmă. În prima parte a zilei, un prieten vă propune o colaborare avantajoasă, care vă va aduce satisfacții materiale nesperate. Evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață! În caz contrar, riscați să deteriorați grav relațiile.
Taur (21.04-20.05)
Vă simțiți în formă și faceți planuri îndrăznețe de viitor. Este un moment prielnic pentru investiții pe termen lung, pentru a începe noi afaceri și pentru călătorii în interes personal. Profitați de moralul ridicat pe care îl aveți astăzi! Aveți mari șanse de reușită.
Gemeni (21.05-21.06)
Sunteți plin de elan și aveți inițiative inspirate. Puteți avea mari satisfacții pe plan profesional și intelectual, dacă dați dovadă de perseverență. Pe plan sentimental, nu aveți de ce să vă plângeți. Vă sfătuim să fiți modest în relațiile cu prietenii.
Rac (22.06-22.07)
Dimineața faceți o scurtă călătorie în care îmbinați interesele profesionale cu cele personale. Sunteți foarte încrezător în capacitațile dumneavoastră și aveți tendința să vă asumați prea multe riscuri. În relațiile cu colaboratorii, vă sfătuim să fiți mai flexibil și să nu încercați să vă impuneți punctul de vedere.
Leu (23.07-23.08)
Datorită dificultăților financiare, s-ar putea să se declanșeze o ceartă în familie. Sunteți plin de energie și puteți să finalizați o lucrare începută cu mai mult timp în urmă. Nu pierdeți ocazia! Vă sfătuim să cheltuiți cu masură și să aveți în vedere și necesitățile familiei.
Fecioară (24.08-23.09)
Începeți ziua cu elan și încredere, care vă sporesc randamentul. Nu aveți nici un fel de probleme de comunicare. S-ar putea să plecați într-o călătorie de afaceri. Vă recomandăm să acordați mai mult timp odihnei, altfel riscați să aveți probleme de sănătate.
Balanţă (24.09-23.10)
Sunteți tensionat datorită programului încărcat de la locul de muncă. Vă sfătuim să nu vă manifestați nemulțumirea în fața șefului. Aveți încredere și nu vă lăsati copleșit! Veți rezolva cu bine toate sarcinile.
Scorpion (24.10-22.11)
Aveți mari șanse de reușită în tot ce faceți la locul de muncă și în interes personal. Voința și încrederea în sine vă ajută să depășiți toate dificultățile. Este un moment foarte bun pentru a susține examene, lucrări și proiecte. Nu neglijați problemele persoanei iubite, care așteaptă de la dumneavoastră mai mult decât îi oferiți!
Săgetător (23.11-21.12)
Situația financiară nu este satisfăcătoare, dar nu reușește să vă descurajeze sau să vă determine să vă pierdeți încrederea în forțele proprii. Chiar dacă vă simțiți în formă, vă recomandăm să vă gândiți bine înainte de a acționa și să fiți prudent. După-amiază s-ar putea să primiți o veste neplăcută de la șeful dumneavoastră și să fiți nevoit să vă întoarceți la serviciu.
Capricorn (22.12-20.01)
Un bărbat mai în vârstă vă propune o afacere din care puteți câștiga în scurt timp o sumă importantă de bani. În cursul după-amiezii sunteți nevoit să plecați într-o călătorie în interes de serviciu. Cu acest prilej, s-ar putea să cunoașteți un viitor partener de afaceri. Evitați speculațiile de orice fel!
Vărsător (21.01-20.02)
În prima parte a zilei vă ocupați o problemă financiară mai veche. Dacă vi se propune o colaborare, vă sfătuim să nu o refuzați. Ar putea să producă o schimbare favorabilă în viața dumneavoastră. Țineți cont de sfaturile partenerului de viață!
Peşti (21.02-20.03)
Începeți ziua cu o bucurie. Primiți o sumă mare de bani dintr-o afacere demarată cu mai multe zile în urma împreună cu un prieten. Acum puteți să vă faceți planuri îndrăznețe de viitor și să cumpărați un obiect de valoare pe care vi-l doriți de mult. Vă recomandăm să vă bazați pe intuiție și să țineți cont de sfaturile unei rude apropiate.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE