freedesignfile.comConjuncția planetelor Venus și Jupiter poate dezlănțui pasiuni aprinse, nu numai în dragoste, ci și în alte domenii. Același aspect oferă energie pentru rezolvarea problemelor îndelung amânate. Astăzi aveți mai multă voință și ambițiile sociale sunt mai mari. Acum ar fi momentul să încercați să puneți în aplicare planuri îndrăznețe.
Berbec (21.03-20.04)
Compromisurile ce trebuie făcute astăzi te pun serios pe gânduri pentru că ție nu îți place să le lași altora vreo portiță de scăpare. Nu înțelegi de ce trebuie să taci când vezi că cineva a făcut în mod clar o greșeală și de aici toate nemulțumirile care te apasă întreaga zi.
Taur (21.04-20.05)
Ironia este utilă doar dacă cei atinși de ea o înțeleg, dar astăzi ai de-a face cu persoane mult prea serioase ce nu pricep deloc sensul vorbelor tale. Văzând că nu poți comunica aproape cu nimeni te retragi în carapacea ta din care nu mai ieși până seara când familia te provoacă la discuții.
Gemeni (21.05-21.06)
Nevoia ta de dragoste este vizibilă pentru oricine. Stai departe de posibile relații sau întâlniri amoroase cel puțin astăzi. Întâlnești doar persoane care nu știu ce vor și sunt gata să profite de pe urma ta, iar în aceste condiții cel mai bine ar fi să-ți ferești inima de noi dezamăgiri.
Rac (22.06-22.07)
Toate sfaturile și cicăleala din casă te supără peste măsură și din păcate nu vei scăpa de ele sub nicio formă. Se pare că cineva din casă vrea cu orice preț să îți controleze activitățile, eventual să îți facă un orar. Ripostezi zgomotos și începi o adevărată revoluție în casă, dar fără prea mare succes.
Leu (23.07-23.08)
Revolta pe care o simți astăzi față de o situație este firească doar că nu ai foarte mulți adepți și de aici toate problemele care apar la muncă. Pari un fel de neadaptat și ți se pregătesc destule vorbe dure pentru a te face să revii la sentimente mai bune, doar că tu abia ai început să îți faci cunoscut punctul de vedere.
Fecioară (24.08-23.09)
Tu vrei să primești explicații pentru orice se întâmplă fără să ți se ceară părerea. Vrei să știi de ce lucrurile se întâmplă într-un anumit fel și de ce nu sunt altfel. Persoanele pe care le iei la întrebări se simt ca la interogatoriu și tind să fie iritate. Comunicarea nu este punctul tău forte în această perioadă, drept urmare mare grijă ce vorbe arunci la nervi.
Balanţă (24.09-23.10)
Aroganța pe care o afișezi nu este un atu pe care să îl folosești pentru că atrage numeroase antipatii. Ai toate motivele să fii încrezut însă așteaptă-te să fii taxat de persoana iubită. Dacă vrei să impresionezi pe cineva în mod deosebit ar trebui să găsești o altă metodă.
Scorpion (24.10-22.11)
Părerile altora sunt total neinteresante pentru tine și devii extrem de autoritar. Ești ca o bombă cu ceas în fața oricui te contrazice. Chiar dacă știi că ai dreptate, diplomația a fost mereu un aliat în astfel de situații. Spre seară îți petreci timpul cu activități casnice menite să îți oferă o mare satisfacție la final.
Săgetător (23.11-21.12)
Toate grijile legate de muncă te-au îndepărtat de familie și cei dragi au impresia că ei nu sunt importanți. Este momentul să le arăți că îți pasă de ei și că ai nevoie de ajutorul lor pentru a trece peste momentele delicate de la locul de muncă. Izolarea nu a fost niciodată benefică nimănui indiferent de situație.
Capricorn (22.12-20.01)
Orice fleac sau remarcă răutăcioasă te supără astăzi. O astfel de atitudine nu îți este benefică, ci te distruge psihic, deci nu mai pierde timpul cu lucruri neînsemnate. Bucură-te de un succes pe plan profesional și uită pentru câteva ore de toate nemulțumirile tale mai vechi sau mai noi care te acaparează.
Vărsător (21.01-20.02)
Agitația zilei de astăzi este de bun augur pentru că ai foarte multe contracte de semnat și lucruri de pus la punct. Când crezi că totul e în ordine îți dai seama că mai trebuia să faci ceva și nu îți mai găsești liniștea. S-ar putea să îți pierzi calmul la un moment dat, tocmai din cauza unei persoane extrem de încăpățânate ce nu îți dă deloc dreptate.
Peşti (21.02-20.03)
Dacă ești la începutul unei relații, rupe orice legătură cu fostul partener și nici nu face comparații cu persoana pe care abia ai cunoscut-o. Fiecare e special în felul său, iar tu ai nevoie doar de răbdare ca să descoperi ceea ce se ascunde în sufletul unei persoane. Învață să vezi dincolo de ambalaj.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE