antenastars.roOpoziția Lunii cu Pluton predispune la nervozitate și dispute. De asemenea, favorizează scăderea atenției și producerea accidentelor. În astfel de condiții, se recomandă stăpânire de sine și concentrare maximă.
Berbec (21.03-20.04)
Te complici foarte mult din dorința de a ieși în față și ajungi să te epuizezi nervos și fizic. Familia nu îți înțelege dorința de popularitate având în vedere că niciodată nu ai fost dornic să primești prea multă atenție. Pe alocuri nici tu nu te înțelegi, dar știi că ți-ai găsit un model de popularitate pe care îl respecți.
Taur (21.04-20.05)
O problem, ă de sănătate se rezolvă și îți revine tonusul de altădată. Parcă nu mai ai nicio problemă, iar vechile încercări ți se par puerile și inutile, așa că trăiești fiecare clipă cu bucurie. Atitudinea ta îi bucură pe cei din casă, care se plictisiseră să te consoleze în momentele de depresie.
Gemeni (21.05-21.06)
Ca din întâmplare îți iese în cale o persoană din trecut și te năpădește nostalgia pentru vremurile trecute. Depănați amintiri aproape toată ziua și melancolia se simte în glasurile voastre. Înainte de a deveni melancolic, gândește-te câte momente interesante vă așteaptă pe viitor.
Rac (22.06-22.07)
De obicei știi că firea ta trage și oricine are plăcerea să te asculte, însă ai în jurul tău și niște persoane care te tratează cu răceală. Pui aceste aspecte pe seama vreunei probleme pe care o au, că tu nu ai făcut nimic care să-i deranjeze. Totuși cel mai bine ar fi să întrebi pentru a elucida misterul comportamentului ostil.
Leu (23.07-23.08)
Câștigi niște bani și primul tău gând este să îi pui la pușculiță pentru că ai de gând să vizitezi un loc frumos sau să îți cumperi un obiect la care visezi. Toate grijile pe care familia și le face nu te interesează, tu vrei pur și simplu să te răsfeți cu un mic cadou ca recompensă pentru multa muncă depusă.
Fecioară (24.08-23.09)
Flerul tău de negustor te ajută să pui mâna pe niște lucruri la un preț derizoriu. Orice vrei să cumperi, faci tu ce faci, și reușești să impresionezi vânzătorul. Pe plan amoros lucrurile nu stau la fel de bine, așa că s-ar putea ca partenerul să îți ceară o pauză de gândire pentru a vedea dacă mergeți împreună mai departe.
Balanţă (24.09-23.10)
Toate evenimentele de astăzi te cam iau prin surprindere. Se întâmplă foarte multe lucruri pe care nu le-ai luat în calcul și acum nu știi cum să reacționezi în fața lor. Panica și lipsa de viziune te împing spre gesturi deloc potrivite, deci înainte să faci greșeli majore cere sfatul unei persoane din afară care vede lucrurile cu alți ochi.
Scorpion (24.10-22.11)
Apare în calea ta o oportunitate importantă pe plan profesional și te temi că o vei scăpa printre degete. Nu îți poți permite niciun moment de relaxare pentru că tocmai atunci s-ar putea ca o mare șansă să treacă pe lângă tine. Încordarea pe care o simți se lasă cu dureri de cap și palpitații astăzi.
Săgetător (23.11-21.12)
Deși ai vrea să îți exprimi părerea cu privire la deciziile de management, ar fi bine să nu o faci astăzi sau nu pe un ton nepotrivit. Superiorii se vor simți atacați și puși într-o situație neplăcută, de aceea nu fii foarte categoric, ci sugerează-le cât de diplomat poți că ar trebui să se răzgândească.
Capricorn (22.12-20.01)
Primești niște informații importante pentru traseul tău profesional, deci nu le oferi pe tavă celor din jur. Colegii pot profita de ceea ce le spui și te pot scoate din ecuație. Nu pune în practică planuri doar din impulsivitate pentru că s-ar putea să te coste, mai ales dacă este vorba despre colaborări cu alții.
Vărsător (21.01-20.02)
Ceea ce ai tu de spus la muncă este tratat cu mare seriozitate la muncă. Nimic nu te împiedică să îți expui punctul de vedere și culmea că superiorii îți caută compania. Ideile tale ingenioase impresionează asistența, dar stârnesc și invidii în rândul unora interesați de promovare.
Peşti (21.02-20.03)
Observi o tranzacție care nu este chiar transparentă și vrei să te implici pentru a opri o nedreptate. Persoanele din jur par prea puțin preocupate de detalii și tocmai de aceea pierd din vedere anumite clauze contractuale riscante. Informează-i cu privire la pericolele care-i pândesc fără a încerca să fii autoritar.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE