Un accident grav s-a produs în această noapte pe strada Focșani numărul 4 din capitală. O mașină de model „Opel Zafira” s-a tamponat într-un pilon electric și s-a inversat, anunță Politik.md.
Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, oamenii legii au fost alertați la ora 00:19 minute. Astfel, că la locul impactului au ajuns trei echipe: una de descarcerare, una SMURD și alta de pompieri.
În teren, s-a stabilit că în urma impactului, şoferul şi cei doi pasageri au rămas blocaţi în autoturism. Echipa de descarcerare a extras din interiorul autoturismului cele trei persoane.
Din păcate, șoferul de 46 de ani a decedat pe loc. O femeie de 32 ani, care era pasager, a decedat deși i-au fost făcute manevre de resuscitare. Un alt pasager, un bărbat de 39 ani, în urma primului ajutor acordat, a fost preluat de Serviciul 903 și transportat la spital.
Pe toată perioada intervenției, echipa de pompieri a asigurat paza antiincendiară, în scopul evitării unei explozii. Toate circumstanțele accidentului urmează să fie cercetate de către organele de drept.

 

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE