Ex-preşedintele ţării, Vladimir Voronin a ţinut, marţi, 15 septembrie, prima conferinţă de la prezentarea demisiei din funcţia de şef al statului. De această dată, Voronin a vorbit în calitate de lider al Partidului Comuniştilor (PCRM). Vladimir Voronin a oferit celor prezenţi raportul privind activitatea sa în calitate de preşedinte al ţării din 2001 până în prezent şi a cerut jurnaliştilor să-l critice şi să-l certe, “principalul este să scrieţi despre noi şi să nu ne uitaţi”.
Deşi nu şi-a prezentat demisia în faţa Parlamentului, Voronin a ţinut să precizeze că pleacă de la funcţia de conducere în mod civilizat, iar situaţia de opoziţie a partidului “nu este o tragedie” şi asta deoarece “Partidul Comuniştilor rămâne cel mai popular partid”.
Liderul comuniştilor a mai spus că de ieri şi-a mutat biroul la sediul partidului şi a eliberat locul său de muncă din cadrul preşedinţiei. De asemenea, deputatul comunist a menţionat că şi-a luat lucrurile şi din vila de la Condriţa, dar şi de la Holercani.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE