Un tânăr în jur de 20, 25 de ani cu mască a pătruns prin acces liber în incinta filialei nr. 14 a băncii Victoriabank de pe strada Dimo 17/1, unde amenințând cu o armă de model nestabilit casiera și paza, a sustras 13.637 de lei.
Jaful a avut loc, joi, 19 noiembrie, la ora 16:10, iar poliția a fost anunțată la ora 16:45. De aceea, investigația este foarte dificilă. ”Poliția a anunțat planul Sirena, întreprinderea măsurilor operative pentru reținerea pe urme fierbinți a infractorilor, însă a fost prea târziu”, a spus Ala Meleca, șefa serviciului de presă al MAI pentru Politik.
Conform datelor persoanelor de la bancă, tânărul era îmbrăcat într-o scurtă sportivă verde cu glugă.
Amintim că la 12 noiembrie, reprezentanții MAI au avut o întâlnire cu directorii de bănci în care au discutat tematica asigurării securității băncilor și a filialelor acestora.
Cele mai afectate teritorii administrative la capitolul vizat sunt sectoarele Rîşcani şi Buiucani din mun. Chişinău, mun. Bălţi, raioanele Anenii-Noi, Cantemir, Cimişlia, Criuleni, Drochia, Făleşti, Floreşti, Leova, Ocniţa, Şoldăneşti, Ungheni, Ialoveni, Nisporeni, Comrat şi Ceadîr-Lunga.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE