Partidul Socialiștilor s-a răzgândit și nu-l mai vrea pe fostul ministru de Interne Pavel Voicu candidat la primăria Bălți. PSRM îl propun pe Maxim Moroșan, acesta a depus astăzi, 19 septembrie, actele la Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Municipale pentru a fi înregistrat în calitate de candidat pentru funcția de primar de Bălți.

„Mulțumesc tuturor bălțenilor pentru încredere! O echipă puternică va face tot posibilul și imposibilul pentru ca orașul Bălți să-și recapete statutul de adevărată capitală de nord a Republicii Moldova. Mai puține vorbe – mai multe fapte!”, a scris Maxim Moroșan.

„Astăzi, împreună cu echipa celor puternici, echipa Partidului Socialiștilor, am depus actele pentru înregistrarea candidaților pentru funcția de consilieri municipali. Totodată a fost înregistrat și candidatul pentru funcția de primar, este vorba de Maxim Moroșan. Municipiul Bălți are nevoie de schimbări pozitive și dezvoltare, investiții și creștere economică. Perioada de stagnare trebuie să înceteze pe 5 noiembrie! Bălțiul trebuie să se dezvolte cu pași mari!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Serghei Gramma, consilier municipal din Bălți.

Înainte de a fi numit șeful organizației teritoriale (OT) a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) din orașul Bălți, Maxim Moroșan a fost surprins în nenumărate ori alături de foști și actuali exponenți ai Partidului Socialiștilor din R. Moldova, precum Igor Dodon sau ex-deputatul socialist, Alexandr Nesterovschi. 

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE