Deputații din fracțiunea socialiștilor nu vor susține mâine noul Guvern. Deși se cunoștea acest lucru, liderul PSRM, Igor Dodon, l-a reafirmat astăzi, în urma ședinței de lucru a comisiilor parlamentare, anunță Politik.md.
Potrivit lui Dodon, deși ei nu ar fi susținut nici candidatura Maiei Sandu, ea ar fi fost totuși mai bună decât actualul candidat Valeriu Streleț. „Această candidatură (n. r. Valeriu Streleț) va fi ușor controlabilă de către oligarhi și va îndeplini toate sarcinile, care îi vor fi puse.
Noi mâine, evident că nu vom susține acest Guvern. Consider că durata lui va fi de 3, maxim 4 luni până la sfârșitul acestui an și va fi demis tot de cei, care l-au numit. El nu va avea curajul să-și dea demisia, așa cum au făcut-o ceilalți, dar va fi demis de către Parlament, pe fundalul unei crize social-economice, majorări de tarife, etc”, a declarat Dodon.
Menționăm, că în cadrul ședinței de mâine a Parlamentului, urmează să fie învestit noul Guvern condus de Valeriu Streleț. Deși nu a fost numită oficial, presa a scris și care urmează să fie noua componență a Cabinetului de Miniștri.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE