„Dacă spunem familii concrete astăzi, înseamnă că trebuie să începem anchetă. Dacă va trebui, vom începe şi ancheta. Deputaţii sunt invitaţi, cu ei se discută, le este studiată situaţia de acasă, din familie, se studiază ce slăbiciuni au”, a declarat Voronin.
Liderul PCRM afirmă că în această afacere sunt implicate şi instituţii de stat, nu doar deputaţi, însă pentru a se proteja de aceste încercări partidul trebuie să aibă încredere în oamenii săi.
„Noi am depus jurământ şi am semnat o declaraţie că deţinem un singur mandat pentru întreg partidul, iar faptul că oamenii vin şi povestesc despre ceea ce li s-a întîmplat, demonstrează că sunt oneşti şi cinstiţi”, mai menţiona liderul PCRM.
În privinţa alegerii Preşedintelui R.Moldova, ex-preşedintele ţării menţionează că este foarte optimist, iar după soluţionarea acestei probleme, va fi numit şi un vicepreşedinte al Parlamentului din partea fracţiunii Comuniste. Potrivit liderului PCRM pentru această funcţie sunt mai mulţi candidaţi, însă nu a oferit nume concrete.
De menţionat, că pînă în prezent, sunt ocupate doar funcţiile de prim-vicepreşedinte (Vlad Plahotniuc) şi un singur vicepreşedinte (Liliana Palihovici),  încă o poziţie de vicepreşedinte, care aparţine PCRM rămâne liberă.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE