Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popușoi, a fost întrebat în cadrul unei emisiuni TV, ce face pentru a economisi și a face față prețurilor galopante la mai multe produse. În acest sens, Popușoi a declarat că și-a vândut cea de-a doua mașină și circulă cu transportul public pentru a economisi. Același lucru, parlamentarul de la PAS le recomandă și cetățenilor, să-și vândă al doilea automobil, desigur dacă îl au.

”Poate că este experiența mea personală, până nu demult aveam două mașini, una am vândut-o și circul cu troleibuzul. Asta ajută să fac niște economii. Cu cât mai puține mașini în oraș, cu atât mai bine. Pentru mâncare, nimeni nu poate face economii”, a declarat Popușoi, în cadrul unei emisiuni TV.

Fostul premier Ion Chicu, nu a ezitat să vină cu o replică la declarația parlamentarului din cadrul Partidului Acțiune și Solidaritate. Acesta a făcut aluzie și la arborarea stegurilor LGBT pe sediul ambasadei SUA la Chișinău, dar și cea a Marii Britanii.

”Pot, dacă vor... Prima propunere anticriză pentru moldoveni de la PAS: ca să nu muriți de foame - vindeți  a 2-a mașină. Marea onoare de a vocifera această idee genială din partea PAS-ului i-a revenit vice-președintelui parlamentului Popșoi. Trăiască "curcubeul", festivalul e în toi!”, a replicat Chicu.

Menționăm că deputații au mașină de serviciu, însă dacă renunță la ea, atunci li se adaugă la salariu peste 6000 de lei lunar.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE