(UPDATE 13:40) În aceste momente Maia Laguta a ieșit în stradă și ține un discurs către pensionari, îndemnându-i să deblocheze circulația.
(UPDATE 13:17) În aceste momente primarul Dorin Chirtoacă și organizatoarea protestului Maia Laguta discută în interiorul primăriei, încercând să ajungă la un consens. Presa este prezentă.
(UPDATE 13:07) Primarul Dorin Chirtoacă a ieșit în fața protestatarilor și le-a cerut să deblocheze strada principală, pentru este foarte complicat de circulat în centrul capitalei.
(UPDATE 12:44) În aceste momente protestatarii au blocat și bl. Ștefan cel Mare și bat în sticle de plastic goale, dar şi în cratiţe, producând un zgomot imens. 
(UPDATE 12:04) Chirtoacă a dat asigurări că ”Veteranii de război vor beneficia de călători gratuit”.
(UPDATE 12:00) În aceste momente Dorin Chirtoacă a ieșit în stradă și vorbește cu mulțimea adunată, spunând despre ședința care va avea loc la ore 16:00.
După ce primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă a îndemnat pensionarii, ieri, 29 septembrie, în prima zi de proteste să nu mai vină astăzi în stradă pentru că se convoacă o ședință extraordinară a CMC, aceștia au ieșit din nou. În aceste momente, pensionarii proetestează pașnic, fiind înconjurați de polițiști. Bătrânii au ieșit în stradă în așteptarea deciziei Consiliului Municipal Chișinău (CMC), care urma să se convoace la orele 10:00, dar care a fost amânată pentru orele 16:00.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE