Partidul Democrat din Moldova (PDM) va folosi banii electorali pentru amenajarea locurilor publice din or. Chişinău, a declarat Chiril Lucinschi, marți, 24 martie în cadrul unei conferinţe de presă, transmite Politik.

”Cetăţenii aşteaptă fapte concrete, dar nu promisiuni şi fluturaşi electorali, motiv pentru care stafful municipal PDM a decis să renunțe la materiale electorale şi să redicţioneze banii pentru a îmbunătăţi condiţiile de trai ale locuitorilor Chişinăului”, a menționat Lucinschi.

Din banii acumulaţi la Fondul electoral vor fi instalate bănci în curţi şi vor fi amenajate locuri publice, ceea ce reprezintă un ajutor real pentru locuitorii urbei. „Niciodată până acum nu a mai fost înregistrat un număr atît de mare de cetăţeni indecişi, pasivi, ceea ce vorbeşte despre condiţiile de trai tot mai rele ale cetăţenilor. În opt ani de zile, PRCM-ul a avut condiţii ideale de activitate, ceea ce însă nu s-a soldat cu schimbarea lucrurilor în bine pentru marea majoritate a cetăţenilor”, a adăugat Chiril Lucinschi.

Solicitat de presă, citatul a menţionat că, prin acceastă acţiune, PDM vrea să arate concurenţilor electorali ce ar trebui să fie mai important în această campanie electorală – grija reală faţă de oameni. „PDM rămîne pe poziţiile sale principiale şi se conduce în activitatea sa de interesele tuturor cetăţenilor şi, pe fundalul aşa-zisei „stabilităţi”, noi venim cu o echipă competentă de profesionişti care pun înainte de toate argumentul faptei împlinite. Sperăm că exemplul Partidului Democrat va fi urmat şi de către alte formaţiuni politice”, a mai specificat Chiril Lucinschi.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE