clickPărinţii Mădălinei Manole, Eugenia şi Ion spun că soţul acesteia, Petru Mircea a împins-o la sinucidere.
De când l-a cunoscut pe acest bărbat, totul s-a ruinat. Nici în cariera nu a ajutat-o, i-a interzis să mai cânte melodiile lui Şerban Georgescu, iar acum a băgat-o în pământ. Dacă fata noastră s-a otrăvit, el a împins-o. Nu voi avea linişte până nu am să aflu ce s-a întâmplat, cu adevărat, în noaptea aia", a declarat mama Mădălinei pentru Click.
"Nu o lăsa pe Mădălina să vină la noi. Noi trebuia să mergem la ea. Cu o lună în urmă, am aflat că fetiţa mea iubită are probleme de sănătate. Ne-am dus la ea cu un medic foarte bun să o vadă, iar Petru ne-a dat afară. A spus că la el în curte nu are ce căuta doctorul.
„Dimineaţă am aflat de la televizor că a murit. Ginerele nostru nu a binevoit nici măcar să ne anunţe. Am urcat în maşină şi am plecat spre casa ei, cu gândul că totul nu este decât o glumă proastă", a spus tatăl Mădălinei, adăugând că nu se înţelegeau deloc cu Petru Mircea, ginerele lor.
De asemenea, apropiaţi de-ai familiei au spus, pentru revista Click, că părinţii vor să demareze o anchetă paralelă cu cea a procurorilor şi chiar să angajeze un avocat.
Amintim că artista Mădălina Manole a decedat în noaptea de 14 iulie, în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Potrivit analizelor, cântăreaţa a înghiţit voluntar o substanţă toxică puternică.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE