O tânără din Republica Moldova, ce se ocupa cu prostituția într-un orășel din Italia, a fost jefuită de soțul său, și el moldovean. Bărbatul i-a luat toate lucrurile și a plecat dintr-un motiv de gelozie.

Moldoveanca are 30 de ani și locuia împreună cu soțul său în orașul Cesenatico, pe coasta Adriaticii. Împreună cu o prietenă, moldoveanca practica prostituția într-un apartament din zona Marebello, scrie presa italiană, citată de stirilocale.md.
Se pare însă că această metodă de a face bani nu-l deranja în nici într-un fel pe bărbat. Recent acesta revenise în Italia și a început să creadă că în timp ce lipsise soția l-ar fi înșelat cu un alt moldovean.
După ce a făcut un scandal imens la beție, bărbatul a luat toate lucrurile soției sale și le-a încărcat în mașină, după care a plecat, lăsând-o în stradă.
Văzând una ca asta, femeia a anunțat carabinierii, care l-au găsit pe moldovean câteva ore mai târziu. Bărbatul le-a povestit autorităților că a recurs la acest gest fiindcă își bănuiește soția că l-a înșelat cu un compatriot.
În urma anchetei a ieșit la iveală și faptul că moldoveanca oferea servicii sexuale pentru bani. Autoritățile investighează acest caz.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE