Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, adolescenta a fost scoasă destul de târziu din apă de către colegi, fiind găsită în comă de către medicii sosiţi la faţa locului.
"Din păcate, adolescenta a stat mai mult de cinci minute sub apă, ceea ce a dus la instalarea hipoxiei cerebrale. Noi am preluat pacienta în comă de gradul al treilea şi după acordarea îngrijirilor medicale am transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, fiind internată la secţia de anestezie-terapie intensivă. În cursul zilei de astăzi (n.r.-duminică), pacienta şi-a revenit din comă, ceea ce este îmbucurător”, a declarat medicul Emad Woasouft de la SAJ Vaslui.
Potrivit sursei citate, adolescenta în vârstă de 17 ani se afla împreună cu mai mulţi colegi la o petrecere de majorat la o cabană închiriată de la Direcţia Silvică Vaslui pentru acest sfârşit de săptămână. La un moment dat, fata s-a urcat într-o barcă aflată pe lacul din vecinătatea cabanei şi, din neatenţie, s-a dezechilibrat şi a căzut în apă. Imediat, alţi doi tineri au sărit în apă să o scoată la suprafaţă, însă şi aceştia au fost traşi de mai multe ori de curenţi. În cele din urmă, eleva a fost scoasă pe mal, ulterior fiind anunţată ambulanţa.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE