Ucraina a fost zguduită astăzi de o nouă explozie, informează Politik.md cu referire la censor.net. Sursa, scrie că aceasta a avut loc în orașul Kirovograd, iar în urma detonației a avut de suferit o persoană. Aceasta a fost internată în spital.
Potrivit informațiilor operative, totul s-a întâmplat în Piața Bodgan Hmelnițki, din centrul orașului Kirovograd. Martorii oculari spun că un obiect metalic a fost aruncat într-un coș de gunoi, iar după explozie ar fi plecat un automobil de culoare neagră. Anume din acel automobil martorii spun că au văzut cum un om a aruncat obiectul în coș.
Ca urmare a exploziei, au fost sparte ferestrele caselor din apropiere, iar câteva zeci de mașini au fost deteriorate. În prezent, oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele, să analizeze probele și să depisteze vinovații.
Menționăm, că tot astăzi o explozie s-a produs și în capitala Belgiei, Bruxelles. Potrivit informațiilor operative, ar fi vorba despre un atac terorist, în urma căruia peste 20 de persoane au decedat, iar alte câteva zeci - au fost rănite. 
censor.net.ua 
 

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE