Nu sunt o sfântă şi nici perfectă dar vreau să fiu iubită pentru ceea ce sunt.” Acest mesaj vrea să-l transmită frumoasă interpreta Natalia Barbu cu noua sa piesa „Confession” lansată astăzi.

Sfârşitul anului 2012 a fost unul agitat pentru Natalia Barbu, ea a lansat la scurt timp, una după alta, două piese superbe „I Said It's Sad" şi „Iubire Cu Aromă De Cafea", ambele bucurându-se de aprecierea publicului şi de poziţii fruntaşe în topurile muzicale.
Astăzi, la începutul anului 2013, Natalia Barbu se confesează atât fanilor săi, cât şi publicului larg, lansând o nouă piesă cu un mesaj extrem de sensibil.
„Am fost foarte criticată şi judecată, în ultimii ani, pentru relaţia mea, iar muzica şi munca mea mereu rămâneau pe planul doi în revistele de scandal. Luptăm din răsputeri să demonstrez că pot să fac mai mult, că am un talent, că am o voce, că vreau să mă fac auzită, dar tot ce vedeau unii erau hainele sau bijuteriile pe care le purtam. Eram judecată pentru ca poveste mea de iubire este diferită de cea a altor fete, eram comparată cu alte cupluri, iar relaţia mea văzută ca una predestinata eşecului în cel mai scurt timp. Şi totuşi, recent am sărbătorit primul an al fiului nostru, şi acum mai mult ca niciodată, mă simt o femeie şi o mamă împlinită, şi ştiu că bărbatul de lângă mine este sufletul meu pereche, este persoana care doresc să mă ţină de mână până la sfârşit. Mă iubeşte pentru ceea ce sunt, chiar dacă nu sunt nici pe departe perfectă. Despre toate aceste trăiri, emoţii şi sentimente este noua mea piesă - Confession".
La fel ca şi piesele precedente „I Said It's Sad" şi „Iubire Cu Aromă De Cafea", nouă piesă „Confession" este lansată sub egida casei de producţie Rassada Music alături de producătorul muzical Radu Sârbu şi compozitoarea Sianna. Despre „Confession" Sianna a declarat:
„Că orice piesă, "Confession" are o poveste. Îmi amintesc că primele versuri ale piesei le-am pus pe hârtie într-o perioadă foarte grea din viaţa mea, cum ar putea avea orice femeie, chiar şi una foarte puternică, aşa cum mă consider. Spre norocul meu am mereu alături persoană pe care mă pot baza şi care mă ajută să trec peste orice obstacol, iar toate trăirile mele transpuse pe hârtie se transformă în versuri.
Într-o zi de vară ne-am întâlnit toată gaşca la studioul de înregistrări, în speranţa să creeam ceva frumos, iar eu i-am cântat Nataliei începutul piesei, pe care ea evident a preluato şi a transmiso cum numai ea ştie să o facă. Ştiu că a simţit-o cu fiecare părticică a sufletului ei. De aici a urmat partea grea, care a necesitat cel mai mult timp şi de care să ocupat poducatorul Radu Sârbu, ajutat de talentatul pianist Sorin Creciun. Pentru că am decis că este piesă cu care Natalia Barbu va participa la Eurovision 2013, a trebuit să fie creeată specific standardelor acestui concurs."
Vă amintim că Natalia Barbu a participat la Eurovision pentru Republica Moldova în Helsinki în anul 2007 şi a reuşit să intre în top 10 cu piesa" Fight". Anul acesta artistă vrea să participe cu piesa „Confession" la selecţia naţională pentru România.
„Eu, alături de toată echipa, ne pregătim încă din această vară pentru participarea la acest concurs şi cred că piesa „Confession" are şanse mari să ocupe un loc fruntaş la Eurovision 2013, pentru că are un mesaj şi o energie aparte, pe care vreau să o transmit fiecărei fete, femei, mame din această lume dar şi fiecărui bărbat care sper să înţeleagă, că o femeie iubită este o femeie fericită!"

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE