Aceștia cer demisia lui Viorel Chetrari pentru atitudinea sfidătoare față de cetățenii Republicii Moldova. Reacția a venit după afirmația lui Chetraru, potrivit căreia ”în spatele lui Vlad Filat, se află o echipă de băieți gata să dea la bot la toată țara”, pe care acesta a rostit-o la aniversarea premierului.
”Această afirmație confirmă că CCCEC rămâne a fi un instrument de presiune în mâinile celor care dețin puterea politică”, a declarat membrul Mișcării ”Democrația – Acasă”, Vasile Costiuc, în cadrul unei conferințe de presă.
El spune că Chetraru nu se conduce de legile Republicii Moldova, ci de indicațiile persoanelor politice.
Mișcarea ”Democrația-Acasă” a sugerat directorului CCCEC să-și ceară scuze în public pentru afirmația sa josnică. Totodată, ei și-au exprimat convingerea că autoritățile democratice nu vor lua atitudine, deoarece le convine situația creată.
Maria Dimineț, membru al Mișcării, susține că în țara noastră nimeni nu se poate simți în siguranță, pentru că în orice moment se vor găsi niște ”băieți buni” care vor avea libertatea să încalce în picioare legea și să fabrice dosare la comandă.
În această ordine de idei, membrii acestei mișcări învinuiesc o parte a presei pentru că nu a luat poziții de apărare a cetățenilor, și nu a făcut public acest incident, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Muruianu.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE