Liderul „Coaliției pentru Unitate și Bunăstare” (CUB), Igor Munteanu, a reacționat vehement la acuzațiile aduse de către fosta deputată Arina Spătaru. Acesta a calificat afirmațiile acesteia drept „aberante” și a anunțat că o va chema în instanță pentru a-i demonstra minciunile.

Igor Munteanu a scris pe Facebook: „Aberațiile pretinsei “Victoria Bogatu” au bătut azi toate recordurile. Este și agent sub acoperire. Și matușkă. Și etalon de integritate. ȘI buzunar de partid în care au încăput 1,45 milioane de euro de la Șor. O voi chema în instanță pentru ca minciunile ei să fie scoase la apă limpede. Repet, partidele politice nu trebuie să fie poligonul oligarhilor și nici al serviciilor speciale (nereformate).”

Această replică vine în contextul în care Arina Spătaru a adus acuzații lui Igor Munteanu și formațiunii CUB că ar fi colaborat cu Mihail Bagas, candidatul „Ligii Orașelor și Comunelor” la alegerile din noiembrie 2023. Munteanu a catalogat scena politică din Republica Moldova drept un „poligon al oligarhilor și serviciilor speciale”, iar Spătaru ar fi fost favorizată să-și înregistreze partidul cu care participă la alegeri.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE