Duminica, 18 ianuarie, a avut loc a doua şedinţa a Consiliului de Coordonare MAE-PNL. La începutul şedinţei membrii Consiliului au păstrat un moment de reculegere in amintirea celui care a fost si rămine poetul nostru naţional Grigore Vieru.

In cadrul discuţiilor a fost prezentata o informare despre evenimentele produse in ultima săptămână cu participarea ambelor formaţiuni si negocierile purtate de MAE si PNL. Membrii Consiliului au abordat câteva chestiuni importante legate de viitoarea lansare a campaniei electorale – pregătirea ofertei electorale, definitivarea structurii stafului, examinarea Regulamentului privind funcţionarea Consiliului de Coordonare, pregătirea stafurilor locale si stabilirea coordonatorilor din partea Consiliului de Coordonare al MAE-PNL pentru raioane, examinarea proiectului de Acord dintre PNL si MAE privind participarea împreuna la alegeri si fuzionarea după scrutinul parlamentar.

Consiliul a examinat prima varianta de candidaţi ai celor doua formaţiuni pentru Guvernul din umbra.

PNL si MAE au decis sa redacteze o declaraţie comuna privind actuala faza a negocierilor cu alte partide si reprezentanţi ai societăţii civile in vederea pregătirii unei Liste naţionale comune.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE