Loretta Handrabura, consilierul municipal, care a părăsit recent Partidul Social Democrat (PSD), a devenit membru al fracțiunii Partidului Liberal Democrat (PLDM) din Consiliul Municipal, declarația a fost făcută, vineri, 22 mai, transmite Politik.
“Am luat hotărârea să devin membru a fracțiunii PLDM deoarece mă regăsesc în această echipă tânără, profesionistă cu verticalitate politică, care a avut şi sunt sigură că şi în noua formulă va avea o voce distinctă în Consiliul Municipal”, a explicat Handrabura.
Liderul PLDM, Vlad Filat salută intenția fostului consilier din PSD, Loretta Handrabura de a adera la fracțiunea PLDM din cadrul consiliului municipal Chișinău.
”Venirea dnei Handrabura în PLDM este un lucru foarte important pentru noi, având în vedere calitățile morale și profesionale pe care le deține. Faptul că a făcut parte din PSD nu gravează aceste calități și hotărârea de a veni cu noi înseamnă un nou dinamism în ceea ce facem” a menționat Vlad Filat.  
Loretta Handrabura a părăsit Partidul Social Democrat în luna martie 2009, nemulțumită de unele acțiuni ale conducerii formațiunii. A fost membră din anul 1992 și a ocupat funcția de Președinte a organizației de femei.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE