Licitația pentru spațiile comerciale de la Aeroport a fost sistată, anunță șeful APP, Roman Cojuhari.  Motivul invocat este că singura companie înregistrată în concurs nu ar fi prezentat toate documentele justificative pentru a se califica în etapa finală. Licitația va fi relansată, anunță Aeroportul.

Potrivit informației, la licitația cu strigare s-a înregistrat o singură companie, Lagardere Travel Retail, care nu ar fi prezentat, însă, toate documentele justificative pentru a se califica în etapa finală

Termenul de depunere a ofertelor de participare la licitație s-a încheiat pe 15 aprilie, la ora 17:00. Comisia de licitație s-a întrunit a doua zi în ședință, în care a examinat dosarului depus de către Lagardere Travel Retail.

„În urma examinării materialelor prezentate de către compania participantă, raportate la condițiile de calificare, membrii comisiei de licitație au constatat că compania Lagardere Travel Retail nu a prezentat toate documentele justificative pentru a se califica în etapa finală. Astfel, procesul de licitație cu strigare pentru locațiunea (arendă) activelor neutilizate destinate activității Travel Retail & Food and Beverages a fost sistat” se notează în comunicatul AIC

Aeroportul anunță că licitația va fi relansată, urmând să revină cu informații suplimentare și cu calendarul de desfășurare a acesteia. Totodată în noul proces de licitație, va fi analizat cum poate fi îmbunătățit procesul pentru a atrage mai multe companii internaționale cu renume care să vrea să participe la licitație și să investească în Aeroportul Chișinău.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE