Fostul consilier municipal din Chișinău și lider al Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, ar putea să-și înainteze candidatura la alegerile prezidențiale programate pentru această toamnă. Năstase este convins că ar putea fi „surpriza” scrutinului prezidențial, la fel cum s-a întâmplat și în 2018, atunci când a câștigat cursa pentru Primăria Chișinău.

„Știți când mi-am înaintat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Chișinău? Imediat ce am insistat și am făcut presiunile unei opoziții serioase, sănătoase și am obținut această posibilitate. Imediat ce s-a declarat că se vor desfășura (alegerile din 2018 n.r.). Și porneam atunci cu un handicap mare. Aveam 2,5 la sută. Nimeni nu credea că se poate. Și s-a putut.

Ceea ce pot să vă spun acum este că sunt pregătit pentru a participa. Niciodată să nu spui niciodată”, a declarat marți-seară Andrei Năstase, în cadrul unei emisiuni de la N4.

De menționat că Năstase a participat și la alegerile prezidențiale din 2020, însă a obținut doar 3,26 la sută din voturi, notează ziarulnațional.md

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE