Zodia Gemeni în 2023

Pentru Gemeni e un fel de remake, să zic așa, a ceea ce a început anul trecut, pentru că Marte a intrat acolo și a urgentat niște schimbări, după care s-a mai contrazis, au apărut niște amânări și piedici.

Marte a devenit retrograd și încă este. Va fi până în ianuarie, pe la jumătate. Și atunci Gemenii trebuie să refacă, să repare, să reediteze, ca să zic așa, pentru că e clar că ei se pregătesc pentru un alt mandat.

Înseamnă că ei au de făcut niște schimbări. Jupiter, care va ajunge la ei în 2024 are nevoie de această curățenie generală pe care o va face Marte acum. Ei, fiind semn dublu, fac repede, pe repede înainte, totul și uneori e un soi de superficialitate, deși ei fac cu temeinicie treaba asta, știu sigur, dar probabil că nu toată lumea a reușit să facă, din cauza planetelor care sunt în toate felurile așezate.

Și atunci nu toată lumea are stabilitatea de care are nevoie un om. Și atunci Marte vine și recalibrează totul, ca după aceea, Jupiter, când vine, să infuzeze în 2024 nativul din Gemeni, să aibă toți parametri la nivel înalt.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE