Stăm bine la capitolul comunicare și e bine să ne rezolvăm toate problemele de tip relațional și să exersăm sinceritatea.

Vibrația zilei este 1 și dăm un restart acolo unde nu ne-au reușit manevrele de la prima cheie.

Să vedem ce se întâmpla în fiecare dintre zodii.

HOROSCOP 28 IUNIE 2022 RAC

O să vă bucurați de o promisiune de job, care-nseamnă bani frumoși, cu șanse de ascensiune pe scena socială, unde o să străluciți. Apar tot felul de răscoliri sufletești, dar dacă o să faceți multă treabă o să vă treacă, poate țineți și o dietă și o să vă găsiți un echilibru.

HOROSCOP 28 IUNIE 2022 LEU

S-ar putea să aveți prilejul să dați o fugă prin țară, pe undeva, ca să le dați de capăt unor probleme de serviciu și chiar în străinătate. E un grup care vă ia pe sus să faceți diverse activități care să vă dea refresh pe dinăuntru, să scoateți la iveală niște valențe de care n-aveați habar.

E posibil să faceți un împrumut dacă vreți să vă luați o casă, o mașină, ori ca să plecați în vacanță. Vi se recunosc niște merite și o să primiți bani, echivalentul în produse, sau o promovare de toată frumusețea, pentru că e ofertant cerul în perioada asta.

HOROSCOP 28 IUNIE 2022 BALANȚĂ

Vă pregătiți de o plecare în vacanță și o să dați zor să vă achitați de toate urgențele ca să plecați liniștiți la odihnă. Poate faceți cumva să vă consolidați încrederea în partenerul de cuplu că vă încearcă tot felul de stări referitoare la fidelitatea partenerului de cuplu. Este sincer să știți.

HOROSCOP 28 IUNIE 2022 SCORPION

O să recuperați niște bani după o lungă așteptare și poate-i țineți la păstrare până ajungeți la o destinație de vacanță. Vi se propune un job, poate fi și o colaborare și o să vă gândiți zilele astea dacă vă-ncumetați sau nu, că mai aveți și alte angajamente. Trebuie să merite.

HOROSCOP 28 IUNIE 2022 SĂGETĂTOR

Apare cineva care vă face ochi dulci și o să vă sondați sentimentele să-nțelegeți ce se-ntâmplă – vă fascinează sau nu? O să interacționați cu niște oameni care au nevoie de suportul vostru ca să iasă o treabă ingenioasă, la care numai voi vă pricepeți și o să aderați la idee.

HOROSCOP 28 IUNIE 2022 CAPRICORN

Se poate să vă duceți la un interviu pentru un job și să doborâți concurența, că aveți atuuri forte. E posibil să vi se dea ceva nou de făcut și o să luați mai mulți bani, că aveți nevoie ca să vă duceți un pic la mare, un pic la munte, unde-și doresc ai voștri.

HOROSCOP 28 IUNIE 2022 VĂRSĂTOR

Poate o să vă dați peste cap să vă schimbați mașina, sau poate reușiți s-o reparați, îi mai înlocuiți vreo piesă. O revenire la o dragoste de care nu v-ați putut desprinde și o să puteți fi împreună, cu condiția să nu fiți căsătoriți. Celor căsătoriți o să le meargă bine în continuare.

HOROSCOP 28 IUNIE 2022 PEȘTI

O să vă descoperiți o îndeletnicire de timp liber care să vă destindă, să ieșiți din stresul zilnic, să scăpați de rutina care vă erodează. Poate faceți comandă de piese de mobilier, sau luați alte lucruri care să vă redecoreze și mai frumos interiorul și să vă puneți casa la punct.

HOROSCOP 28 IUNIE 2022 BERBEC

Vă bate gândul să vă schimbați casa, dar mai strângeți niște bani, dacă n-o să dați imediat, lovitura în afaceri. O energie debordantă și o să vă puteți reinventa că marele benefic Jupiter vă-ncarcă de zor cu serul fericirii și toate lucrurile vă reușesc la comandă.

HOROSCOP 28 IUNIE 2022 TAUR

O să perfectați niște acte, poate aveți de semnat un contract și o să parcurgeți toți pașii ca să vă vedeți cu situația-ncheiată. Se anunță bani că poate abia acum se găsește finanțare și o să faceți planuri de vacanță c-aveți nevoie de mare, munte, de altfel de peisaje și de oameni.

HOROSCOP 28 IUNIE 2022 GEMENI

Se poate să vi se facă un cadou, pe care nu l-ați fi primit de ziua voastră de naștere că nu v-ați putut întâlni și e bine și acum. Vă bucurați de o veste care o să vă dea speranțe la o viață mult mai bună din punct de vedere financiar, dar aveți grijă să nu supraevaluați situația.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE