Opoziţia Lunii cu planeta Uranus predispune la schimbări neaşteptate şi chiar la mici altercaţii. Abţineţi-vă de la discuţii pe care le veţi regreta!
Berbec
Astăzi nu este indicat să semnaţi documente oficiale sau să vă ocupaţi de afaceri. Cei din jur nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră. Nu vă lăsaţi demoralizat şi nu renunţaţi la planurile de schimbare! Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie activităţilor casnice. Pe plan sentimental, totul merge bine şi partenerul de viaţă vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile.
Taur
Dimineaţă aveţi parte de câteva momente mai încordate, din cauza controverselor cu un coleg sau un partener de afaceri. Reuşiţi să lămuriţi repede neînţelegerea. Vă sfătuim să petreceţi după-amiază în familie.
Gemeni
Sunteţi indispus din cauza că vi se anulează o delegaţţie. Nu este cazul vă faceţi griji, este doar o amânare şi nimic mai mult. Ar fi bine să vă ocupaţi de problemele financiare. Relaţiile cu partenerul de viaţă parcurg o perioadă favorabilă.
Rac
Apar neînţelegeri în relaţia cu un partener de afaceri. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să găsiţi o soluţie de compromis! Pentru a depăşi momentele tensionate de azi, trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare. Evitaţi discuţiile în contradictoriu.
Leu
Partenerul de viaţă vă reproşează ca neglijaţi problemele familiei. Încercaţi să detensionaţi atmosfera, cu puţin tact! Spre seară, aflaţi că o afacere în care aţi investit mult începe să meargă.
Fecioară
Este posibil ca persoana iubită să vă înţeleagă greşit dorinţa de libertate. Vă sfătuim să vă exprimaţi clar, ca să evitaţi un scandal. Chiar dacă prietenii insistă să petreceţi după-amiaza cu ei, vă sfătuim să nu acceptaţi. Încercaţi să păstraţi echilibrul în familie!
Balanţă
Este o zi bună pentru a pregăti planuri de afaceri. Aveţi şanse mari să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. După-amiază s-ar putea să întarziaţi puţin cu prietenii, ceea ce poate duce la discuţii în familie. Vă sfătuim să fiţi mai atent cu partenerul de viaţă.
Scorpion
Dacă reuşiţi să vă temperaţi spiritul critic, astăzi puteţi avea succes pe plan financiar. Vă recomandăm să aveţi rabdare cu prietenii şi cu partenerul de viaţă, ca să nu ajungeţi la certuri. Dupa-amiază vă vizitează o rudă mai în vârstă şi vă oferă un cadou de care vă bucuraţi foarte mult.
Săgetător
Aveţi tendinţa să fiţi impulsiv şi riscaţi să îi jigniţi pe cei din jur. Vă sfătuim să nu vă enervaţi, pentru că puteţi avea probleme cu sănătatea. După-amiază primiţi o sumă mare de bani dintr-o colaborare. Tocmai din cauza acestor bani s-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să nu neglijaţi investiţiile necesare pentru casă.
Capricorn
Sunteţi tulburat de sentimente contradictorii. Vă sfătuim să fiţi mai prudent în afirmaţii. Nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că riscaţi să nu terminaţi nici una! După-amiază vă reveneţi şi vă simţiţi foarte bine în mijlocul familiei.
Vărsător
Puteţi avea mari satisfacţii financiare cu prilejul unei călătorii. Este posibil să cunoaşteţi o persoană mai în vârstă, care propune o afacere. Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie şi să nu daţi imediat un răspuns. Ascultaţi sfaturile partenerului de viaţă!
Peşti
Se pare că amânaţi plecarea în concediu, din cauza unor mici probleme de sănătate. Nu vă faceţi griji, este suficient să ţineţi regim! Pe plan sentimental, treceţi printr-o perioadă favorabilă şi vă înţelegeţi excelent cu partenerul de viaţă.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE