Trigonul Lunii cu Pluton poate aduce schimbări neobişnuite în cămin. S-ar putea să fie schimbări în bine, chiar dacă aparent ar fi mai puţin comode.
Încercaţi să treceţi zâmbind peste aceste schimbări! Dacă faceţi azi un gest frumos, va fi ţinut minte multă vreme.
Berbec (21.03-20.04)
Sunteţi preocupat de probleme legate de cămin. Dimineaţa aveţi ocazia să cumparaţi o casă nouă sau să faceţi un schimb de locuinţă. Partenerul de viaţă este de acord cu iniţiativele dumneavoastră.Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile. Bazaţi-vă pe intuiţie!
Taur (21.04-20.05)
Dimineaţa primiţi o sumă importantă şi reuşiţi să vă puneţi în practică planurile de a face schimbări în casă. Puteţi să începeţi lucrări de reparaţii sau să zugrăviţi. Evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă din cauza cheltuielilor pe care le aveţi de făcut!
Gemeni (21.05-21.06)
Ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu vă aflaţi într-un moment foarte bun. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante. Ar fi bine să vă găsiţi mai mult timp pentru problemele familiei. Seara, faceţi planuri pentru o călătorie împreună cu partenerul de viaţă.
Rac (22.06-22.07)
Vă concentraţi asupra familiei şi a căminului. Doriţi să cumpăraţi un obiect de valoare pentru casă. S-ar putea ca o rudă apropiată să vă dea un sfat bun şi să economisiţi bani. Nu luaţi nici o hotărâre fără să vă consultaţi cu partenerul de viaţă!
Leu (23.07-23.08)
Încercaţi să nu vă asumaţi riscuri! Nervozitatea vă poate crea mari probleme. Evitaţi să conduceţi maşina! Sunteţi predispus la accidente. Nu este momentul să provocaţi discuţii în contradictoriu.
Fecioara (24.08-23.09)
Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, vă recomandăm să nu vă neglijaţi sănătatea. Găsiţi-vă timp şi pentru odihnă! Reuşiţi să faceţi schimbări în cămin, care vă vor îmbunătăţi mult viaţa sentimentală. Sunteţi tentat să cheltuiţi o sumă prea mare. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că nu este un moment favorabil investiţiilor.
Balanţa (24.09-23.10)
Dacă puteţi să plecaţi într-o excursie cu partenerul de viaţă, vă recomandăm să nu ezitaţi. O ieşire în mijlocul naturii vă poate apropia şi mai mult.Aveţi idei originale, apreciate de anturaj, dar vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerile celorlalţi. Nu vă implicaţi în activităţi importante!
Scorpion (24.10-22.11)
Traversaţi o perioadă favorabilă relaţiilor sentimentale şi iniţiativelor cu privire la cămin. Dimineaţa aflaţi că nu mai trebuie să plecaţi într-o delegaţie. Nu este cazul să regretaţi. Astfel aveţi mai mult timp pentru problemele casei. Spre seară, mergeţi într-o vizită la prieteni.
Săgetător (23.11-21.12)
Începeţi o serie de schimbări în cămin. Vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor. Nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu terminaţi nici una! După-amiază primiţi un cadou care vă impresionează.
Capricorn (22.12-20.01)
Dimineaţa sunteţi obosit şi nervos, după un drum lung. Ar fi bine să vă stăpâniţi şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că riscaţi să declansaţi un conflict. Vă recomandăm să nu mergeţi în vizite, chiar dacă partenerul de viaţă insistă. Odihniţi-vă şi recuperaţi orele de somn pierdute!
Vărsător (21.01-20.02)
S-ar putea să primiţi un cadou consistent pentru casă. Aveţi o zi foarte aglomerată, dar şi satisfacţia este pe măsură. După-amiază staţi acasă împreună cu câţiva prieteni care v-au dat o mână de ajutor.
Peşti (21.02-20.03)
Dimineaţa sunteţi hotărât să terminaţi o serie de modificări începute în casă. Vă ajută cu bani o persoană mai în vârstă din familie, dar va încerca să-şi impună punctul de vedere. Vă sfătuim să faceţi tot posibilul pentru a evita o ceartă. Spre seară, o rudă îndepărtată vă dă nişte veşti nu tocmai bune.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE