Fostul fotomodel, care avut cu miliardarul o relație de 8 ani, spune că ieșirea sa publică este o urmare a presiunii mediatice la care a fost supusă din momentul în care presa a început să relateze despre nunta dintre miliardar și cântăreața din R.Moldova.
 
„Am încercat să stau cât mai departe de toată nebunia asta. Dar deja lucrurile au scăpat de sub control și mă văd nevoită să îmi apar copilul”, spune Adela, care afirmă că  ea a fost cea care a pus capăt relației, datorită amenințărilor proferate de afacerist.
 
Ea spune că gestul miliardarului de a se căsători cu Natalia este doar un act teribilist și nu are nimic de a face cu dragostea. „A venit după mine la Cancun și mi-a dat inelul de logodnă. Atunci am și stabilit data nunții, pe 11 iunie în Constanța, pentru că eu sunt de acolo. Când lucrurile s-au rupt între noi mi-a spus sec: o să mă răzbun și o să mă însor cu Natalia, că și ea are nevoie de buletin de București”, a mai declarat Adela pentru „Național”.
 
Despre evenimentul de sâmbătă seara, fotomodelul mai spune că totul a fost gândit și conceput de ea, cu multă vreme în urmă. „Rochia pe care a purtat-o Natalia este creația mea. Am gândit-o ca cea din videoclipul „November Rain”, pentru că mi-am dorit-o foarte mult. Nu îi port pică Nataliei, ba chiar le urez „Casă de piatră”, dar să stea cât mai departe de mine și de Davis (fiul Adelei și al lui Nicolae Sota, n.r.)”, mai afirmă fosta logodnică a miliardarului.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE