Astfel, concubinii au fost surprinşi de forţele de ordine în momentul în care preparau droguri. Pentru a-şi pune afacerea pe roate, bănuiţii au instalat în curtea casei o vagonetă pe care au reutilat-o într-un adevărat laborator specializat în sustragerea opiului din paie de mac.
 
Potrivit informaţiilor deţinute de poliţie, pe lângă faptul că suspecţii preparau şi comercializau droguri, aceştia erau şi consumatori activi, bărbatul aflându-se la evidenţa Dispensarului narcologic din ţară.
 
Ca rezultat al percheziţiilor efectuate, forţele de ordine au ridicat de la domiciliul şi din vagoneta „afaceriştilor”circa 10 kg de paie de mac, 2 sticle de masă plastică circa 0,75 litri de opiu acetilat, seringi cu urme de opiu, ustensile necesare în prepararea substanţelor narcotice. Dacă drogurile depistate ajungeau pe piaţa neagră, preţul acestora se ridica la cifra de 50 000 lei.
 
În prezent, oamenii legii cercetează toate circumstanţele acestei infracţiuni, iniţiind o cauză penală. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, suspecţii riscă de la 7 la 15 de ani de puşcărie.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE