politik.mdLiderul socialiștilor, Igor Dodon, a venit cu critici dure față de faptul că din cauza negocierilor dintre cele 3 partide pro-europene, ședința Parlamentului a fost amânată. Și asta după ce cea a Biroului Permanent al Parlamentului a fost deja amânată de două ori, anunță Politik.md.
Socialistul este indignat și de faptul că au fost amânate și ședințele comisiilor parlamentare, iar toate astea deoarece „oligarhii împart funcțiile împreună cu unioniștii”.
„Asta e mai important pentru ei decât rezolvarea de urgență a problemelor sociale și economice care devin tot mai împovărătoare pentru țară și cetățeni.
Partidele de la guvernare s-au ales cu funcții, fotolii și beneficii, Ghimpu a fost „uns” cu câteva ministere, iar cetățenii rămân cu tarife mai înalte, cu leu devalorizat și cu prețuri în creștere la toate produsele de larg consum”, scrie Igor Dodon pe pagina sa de facebook.
De asemenea, el califică toate acțiunile de reformare drept „povești cu integrarea europeană”. „Oligarho-unioniștii au pus în genunchi țara. Noi nu vom ceda, lupta continuă”, mai scrie socialistul.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE