Dodon consideră că a  făcut tot posibilul ca în acest scrutin să fie discutate problemele oraşului şi soluţiile pentru aceste probleme.
 
Mai puţin plăcute şi mai puţin utile, însă, în opinia candidatului comunist, au fost însă dezbaterile electorale.
 
”A fost un scrutin, în care limbajul şi comportamentul unor contracandidaţi de-ai mei au depăşit toate limitele bunului simţ, iar provocările şi diversiunile din partea lor s-au ţinut lanţ, pe tot parcursul campaniei.
Dezbaterile televizate au fost în mare parte o pierdere de timp şi un motiv de dezamăgire profundă faţă de ţinuta psihologică, ca să nu spun starea psihică, a unuia dintre contracandidaţii mei”, a mai spus Dodon.
 
De asemenea, acesta afirmă că oricât de mult și-a dorit să polemizeze pe subiecte de actualitate, pe marginea problemelor din Chişinău, contracandidatul său Dorin Chirtoacă a transferat mereu discuţia pe un teren mlăştinos, în trecut, în domeniul ideologiilor, al speculaţiilor şi al conflictului.
 
”Am înţeles într-un sfârşit, şi eu, şi cetăţenii, că Dorin Chirtoacă este incurabil, el nu mai poate fi tratat. Sindromul Ghimpu, de care suferă acest tânăr, l-a afectat grav de tot. Este evident pentru mine că nu mai am ce discuta cu acest personaj, care împroaşcă venin şi ură. Este evident că el nu e capabil să discute civilizat, calm, omeneşte, despre ceea ce-i doare pe cetăţeni. Aşa abordare nu mai accept şi cu asta pun punctul pe el. Cetăţenii, Dumnezeu şi judecata să ne judece”, a punctat Dodon.
 
În final, candidatul comunist pentru fotoliul primăriei a invitat toţi cetăţenii să vină pe 19 iunie la votare şi să ofere oraşului nostru o viaţă nouă şi un viitor mai bun.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE