“Am identificat pe parcursul scrutinului zeci de atacuri la persoană şi de imagine care s-au făcut împotriva mea, direct sau indirect, pentru a mă compromite, pentru dezinformare, pentru a-mi fi împiedicată comunicarea cu cetăţenii, pentru demoralizarea alegătorilor”, a declarat Dodon.
Potrivit lui, mediatizarea scandalului cu ziarele false a servit la victimizarea lui Chirtoacă, iar în paralel au fost lansate acuzaţii gratuite, inclusiv în adresa sa, fără probe, fără logică, fără ruşine.
O altă diversiune, în opinia candidatului PCRM la locale, a fost atacul  hackerilor asupra blogului său. Acesta spune că acum câteva săptămâni blogul personal dodon.md a fost supus unui atac sever de hackeri.  “Mă întreb: Cine avea interesul să cheltuie câteva mii de euro pentru a-mi distruge blogul? Cine este cel care de fapt face campanie murdară în acest scrutin, dar o face pe holteiul imaculat? “, se întreabă Dodon.
De asemenea, Dodon spune că ieri ar fi apărut în presă o informaţie precum că unul dintre analiştii politici, Bogdan Ţârdea, ar fi făcut o adresare critică în adresa lui de pe un aşa-numit blog de-al său. “În realitate, această adresare este un fals, despre care Bogdan Ţîrdea a aflat şi el din presă. Iar blogul respectiv, înregistrat cu numele lui, a fost creat încă acum jumătate de an şi îşi aştepta timpul, să fie utilizat în mod josnic în ultimele zile ale campaniei”, mai spune Igor Dodon.
O altă diversiune a liberalilor, afirmă candidatul PCRM, a fost pretenţiile faţă de CD-ul “Iubesc Moldova”. ”Compilaţia muzicală a fost lansată în cadrul campaniei sociale „Iubesc Moldova  şi făcută de grupul „Trimedial”, care are toate drepturile de autor. Ca uilterior să fiu în mod jenant atacat de un cântăreţ, a cărui piesă era inlcusă în acel CD, şi al cărui impresar, pe numele Vlad Costandoi, ocupă spaţiu public de la Primărie în condiţii discutabile. Acum, acesta îi plăteşte poliţele lui Chirtoacă, atacându-mă pe mine şi făcând scandal în presă. E în stilul liberalilor lui Ghimpu”, a explicat  Dodon.
Dodon nu exclude că şi acum, în aceste ore, să plămădesc alte diversiuni electorale. “Noi suntem informaţi despre cum cineva pregăteşte falsificări în masă, despre cum sunt înscrişi mii de oameni pe liste suplimentare. Diversiunea liberalilor continuă. Dar asta indică un singur lucru – le este frică. Se tem să piardă. Eu unul nu voi face-o pe jertfa electorală. Las acest rol pentru Dorin Chirtoacă, lui i se potriveşte de minune. Eu am spirit de învingător, nu de plângău”, a mai spus Dodon.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE