politik.mdMişcarea social-politică „Democraţia Acasă” (DA) îl cheamă pe preşedintele interimar Mihai Ghimpu la o dezbatere publică şi cere dezminţirea informaţiei conform căreia „Vasile Costiuc nu a terminat facultatea”.
„Prin aceste declaraţii iresponsabile Mihai Ghimpu a demonstrat că nu se deosebeşte cu nimic de Ion Muruianu, nici prin inteligenţă, nici prin bun simţ şi nici prin profesionalism”, a menţionat Vasile Costiuc, membru al Mișcării, miercuri, 24 martie, în cadrul unei conferințe de presă.
Amintim că luni, 22 Martie Mihai Ghimpu a declarat, imediat după lansarea mişcării, că Vasile Costiuc „se joacă de-a ţurca” şi că până mai ieri „umbla cu camera”. De asemenea, el a mai spus că „acesta nu ştie barem ce este clasă politică”.
„Are dreptate domnul Ghimpu. Am ieşit să ne jucăm de-a ţurca, dar ţurca vor fi politicienii din veche clasa politică, şi anume „clasa politică”, pentru că „elita politică” presupune ceia ce este mai bun în ţară, dar nu cei care timp de 20 de ani au condus haotic şi s-au izbit de la un mal la altul şi acum mergem la fund”, a mai adăugat Costiuc.
Mihai Ghimpu nu a fost de găsit pentru a face declarații.
Precizăm că Vasile Costiuc a absolvit în 2009 Facultatea de Istorie şi Etnopedagogie a Universităţii de Stat „Ion Creangă”, specialitatea istorie şi geografie.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE