Vrei să vezi unde sunt cei mai frumoşi bărbaţi? Atunci aruncă o privire spre participanţii de la Eurovision 2011! Potrivit site-ului perfecte.ro au foat aleşi 5 dintre ei.

Nu ştim dacă vor lua primele locuri la capitolul muzică, dar cu siguranţă merită primele locuri când vine vorba de aspectul fizic”, susţin organizatorii topului.

1. Alexei Vorobyov, Rusia

Alexei are 23 de ani şi este un artist multi-talentat: actor, cântăreţ carismatic şi un showman extraordinar. A câştigat numeroase concursuri muzicale, printre care şi ediţiile ruseşti ale emisiunilor: “X-factor” şi “Dancing with the stars”.

2. Loucas Yiorkas, Grecia

A câştigat  X-Factor în anul 2009 şi a primit review-uri excelente în ceea ce priveşte calităţile vocale. A câştigat de asemenea titlul de Best Greek Act , iar în 2009 a fost nominalizat pentru titlul de “Best Male Artist” în Grecia.

3. David Bryan, România

Englez de origine, David, alături de Gabriel Baruţa şi Alexandru Susz, va reprezenta România. El a participat şi anul trecut la Eurovision în calitate de solist al trupei Hotel FM.

4. Vlatko Ilievski, Macedonia

Este unul dintre cei mai populari cântăreţi pop-rock din Macedonia. Este multi-talentat – muzician, actor, compozitor şi prezentator TV. Şi, arată foarte bine!

5. Eric Saade, Suedia

Eric compune versuri de la vârsta de 13 ani. El este renumit în Suedia pentru apariţiile sale foarte stilate şi carismatice pe scenă


 

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE