Pentru teritoriul Pieței Marii Adunări Naționale se duce o luptă între forțele protestatare. În timp ce membrii platformei civice „Demnitate și Adevăr” își desfășoară non-stop acțiunile de protest, pentru acest terioriu acum optează și socialiștii, dar și adepții formațiunii lui Renato Usatîi, anunță Politik.md.
Liderul socialiștilor, Igor Dodon, i-a acuzat pe reprezentanții platformei civice de faptul că au monopolizat teritoriul și că sunt „lași”, comportându-se neprietenos cu socialiștii, care le-au cedat Piața Marii Adunări în luna mai.
„Facem un apel la oamenii integri să nu se mai lase manipulați de discursurile fanaticilor de la Platforma DA și să se alieze la protestele sociale de amploare pe care le organizează pe 27 septembrie PSRM și PN. Lăsați frontiștii în istoria neagră a anilor 90. Noi trebuie să mergem în viitor, nu să ne întoarcem în trecut”, a declarat Igor Dodon.
Liderul PSRM a spus că duminică, 27 septembrie, vor porni 3 coloane în marș: o coloană de la Circ, una de la AȘM și alta de la Memorial. Ulterior, ei vor să instaleze corturi în fața tuturor intrărilor din Guvern, în Piața Marii Adunări Naționale, în fața Parlamentului, a MAI, a clădirii Ministerului Agriculturii, SIS, unde vor desfășura acțiuni de protest non-stop.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE